Xarc Agroturisme – 6 daagse naar Spanje

 

Xarc Agroturisme – 6 daagse naar Spanje
Vanaf 625.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Onderweg vraag ik me af waar deze weg naartoe leidt. Vrijwel meteen zie ik de borden ‘es Xarc Agroturisme’ staan. Een stoffig weggetje leidt me naar Juan’s Xarc. Hij zag in de verte al een stofwolk van de auto en staat me al op te wachten. “Er komen hier niet veel auto’s”, zegt hij, “dus ik wist dat je hier moest zijn.”
Bart, een goede vriend van me, had me over Xarc Agroturisme verteld en dat het zelfs in het hoogseizoen, waar het op Ibiza echt een drukte is, je je hier compleet terug kan trekken van al het gefeest.
Zodra ik uit mijn auto stap merk ik het dan ook meteen. Op het stuk land, vol fruit-, olijf- en amandelbomen, is de serene rust overheersend. Heerlijk! Ik word enthousiast verwelkomd door Juan. Zijn vrolijkheid is aanstekelijk. Ik heb helemaal zin in deze week! Hij laat me mijn kamer zien en weet zeker dat ik hier een mooie week zal hebben en me thuis zal voelen. “Mi casa es su casa!”, zegt hij dan ook. Deze week is mijn huis jouw huis!
Met het schitterende uitzicht op het heuvellandschap is Xarc Agroturisme zeker een plekje wat ik zal koesteren en zeker niet aan iedereen zal verklappen.

  • Prijs: vanaf € 625.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 6 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-10, 2019-05-10, 2019-05-12, 2019-05-03, 2019-05-12, 2019-05-03, 2019-04-21, 2019-05-11, …
  • Faciliteiten: Receptie (geopend van 10:00 tot 22:00 uur), Kluisje (op de kamer), Lobby, Kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag), Voorzieningen voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 3 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 7 keer per week, Douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst, Bagagerie, Tuin, Zonneterras, Wasgelegenheid, Kluisje op de kamer: gratis, Handdoekenservice, Fietsverhuur, Solarium,…

Xarc Agroturisme – 6 daagse naar Spanje

Tags:

Logo