Vivenda Rustica da Calheta – 5 daagse naar Portugal

 

Vivenda Rustica da Calheta – 5 daagse naar Portugal
Vanaf 515.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Via een bochtig weggetje kronkel ik met mijn huurauto door groene heuvels. Ik heb het levendige badplaatsje Calheta inmiddels achter me gelaten en na een minuut of tien zie ik mijn logeeradres voor de komende dagen ineens liggen: Vivenda Rustica. Midden tussen de boerderijen staat een vrolijk oranjerood geschilderde villa, nog duidelijk herkenbaar als een van oorsprong natuurstenen boerenwoning. Naast het terras zie ik een verleidelijk zwembad glinsteren en al vanaf de weg is het duidelijk dat de uitzichten fenomenaal zijn. In de verte zie ik de Atlantische Oceaan en aan de andere kant ligt het landelijke groen van Madeira. De grootste verrassing tref ik in de keuken: een traditionele houtoven! Dat vraagt om zelf brood bakken in de ochtend of misschien wel een lekkere boerencake. Nu eerst mijn wandelschoenen uit de koffer halen. Madeira is namelijk beroemd vanwege haar vele mooie wandelpaden. Ik verheug mij erop het eiland te voet te gaan verkennen!

  • Prijs: vanaf € 515.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 5 dagen
  • Vertrekdata: 2019-03-12, 2019-10-08, 2019-10-01, 2019-10-24, 2019-10-10, 2019-10-17, 2019-10-03, 2019-03-12, …
  • Faciliteiten: Geen kluisjes beschikbaar, Televisiehoek, Parkeerterrein, Wi-Fi op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 1 keer per week, Douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst, Schoonmaak kamer 1 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Babybedje, Kinderstoel, , , , ,…

Vivenda Rustica da Calheta – 5 daagse naar Portugal

Tags:

Logo