Villa Megas Sxinos – 8 daagse naar Griekenland

 

Villa Megas Sxinos – 8 daagse naar Griekenland
Vanaf 680.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Bij het privézwembad van Villa Megas Sxinos in Ithaka heb ik mijn plekje gevonden voor vandaag. De tuin rond de villa staat vol met olijf- en citroenbomen, vlinders fladderen vrolijk rond en de zonnestralen zorgen voor dansende schaduwen in het zwembad. Even voel ik me helemaal alleen op de wereld. “Wat is het prachtig hier he!” hoor ik achter me als mijn goede vriendin Anne de tuin in stapt. Ik glimlach, want ze heeft helemaal gelijk.

Gisteren reden Anne en ik door de smalle straatjes van het platteland in de buurt van de stad Vathy. We waren onderweg naar een uitkijkpunt in het dorpje Perachori, maar ergens tussen de bergweggetjes en wijnvelden waren we de weg kwijt geraakt. Toen we naast de weg een man in de tuin zagen werken, besloten we even te stoppen om hem de weg te vragen. Zo gastvrij als de meeste Grieken, nodigde Stathis ons gelijk uit voor een glas ouzo op het terras. “Denk jij wat ik denk?” vroeg ik aan Anne toen we een rondje door de villa liepen. Ze knikte bevestigend. Perachori kan nog wel even wachten!

  • Prijs: vanaf € 680.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-07, 2019-05-11, 2019-05-14, 2019-10-05, 2019-05-04, 2019-10-08, 2019-10-01, 2019-09-28, …
  • Faciliteiten: Totaal aantal kamers: 1, Kluisje (op de kamer), Parkeerterrein, Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, Huisdieren toegestaan, Babybedje, Buitenzwembad (lengte: 6 meter, breedte: 4 meter) (zoet water, ligstoelen), Toeristenbelasting: circa 1,50 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen, verplicht), , , , , , , , ,…

Villa Megas Sxinos – 8 daagse naar Griekenland

Tags:

Logo