Villa los Naranjos – 8 daagse naar Spanje

 

Villa los Naranjos – 8 daagse naar Spanje
Vanaf 540.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


“Welkom Eliza! Nu kan je mijn villa’s met eigen ogen zien.” Augustin, de eigenaar van Villa los Naranjos begroet me hartelijk als ik aankom bij zijn trots. Sprakeloos kijk ik rond. Het ziet er precies zo uit als de foto’s die hij me vanochtend liet zien.

Ik denk terug aan onze ontmoeting eerder op de dag. We raakten aan de praat in een klein koffiezaakje. Hij vertelde mij over zijn Villa Los Naranjos en dat Naranjos de naam is voor sinaasappelbomen. Hij kwam woorden te kort om te vertellen over de mooie omgeving. Een klein rustig paradijsje dat tegelijkertijd dicht bij de gezelligheid van winkeltjes en stranden ligt. En zo nieuwsgierig als ik ben, besloot ik meteen de rit naar het mooie zuiden te maken!

Het zwembad schittert in de zon en zo ver ik kan zien, zie ik de bergen die typisch zijn voor dit eiland. Ik slaak een zucht van geluk en als ik neerplof op mijn terras weet ik het zeker: hier ga ik me prima vermaken!

  • Prijs: vanaf € 540.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-09, 2019-05-07, 2019-05-11, 2019-05-11, 2019-05-06, 2019-05-02, 2019-05-08, 2019-05-01, …
  • Faciliteiten: Totaal aantal kamers: 2, Totaal aantal verdiepingen: 1, Geen kluisjes beschikbaar, Voorzieningen voor mindervaliden (rolstoeltoegankelijk), Wi-Fi op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 3 keer per week, Dekbedden, Huisdieren niet toegestaan, Babybedje: (op te geven bij reservering), Buitenzwembad (aantal 1, lengte: 15 meter, breedte: 6 meter, diepte tussen 1.6 en 1.6 meter) (ligstoelen), , , , , , ,…

Villa los Naranjos – 8 daagse naar Spanje

Tags:

Logo