Villa Don Pedro – 8 daagse naar Spanje

 

Villa Don Pedro – 8 daagse naar Spanje
Vanaf 785.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Vandaag ben ik onderweg naar La Punta, het plaatsje waar Villa Don Pedro ligt. Alleen de rit naar de villa toe is al magisch. Op 400 meter boven de zeespiegel heb ik een prachtig uitzicht op de zee, de groene heuvels en een paar verdwaalde wolkjes. Nadat ik een paar andere kleine finca’s voorbij rijd, kom ik aan bij een traditioneel Spaans complex met nummer 48. De palmbomen wuiven vrolijk in de wind. Dit moet de villa zijn!

Ik parkeer mijn auto en zie Pedro, de eigenaar van de villa, vanuit mijn ooghoeken al aankomen. “Hola Eliza, wat leuk dat je er bent!” zegt Pedro vrolijk. Hij helpt me met mijn koffers en geeft me daarna een rondleiding over het terrein. Hij vertelt me over ‘zijn’ La Palma. Oh, wat luister ik daar graag naar, hij heeft zijn hele leven op het eiland gewoond en weet er daarom alles over te vertellen. “We bevinden ons aan de westzijde van het eiland. Dit betekent dat je vanuit de tuin een prachtig uitzicht zult hebben op de zonsondergang vanavond.” We drinken nog een drankje op het terras, waarna Pedro mij een fijn verblijf wenst.

Uitgeput van mijn reis houd ik een korte siesta in mijn traditioneel Canarisch ingerichte kamer, en maak daarna voor mezelf een heerlijke paella klaar. Als de avond nadert, besluit ik nog even te ontspannen in de jacuzzi. Vanuit daar zie ik de zon achter de zee ondergaan. Wat een prachtig uitzicht! Het perfecte einde van een mooie dag bij Villa Don Pedro.

  • Prijs: vanaf € 785.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-03-22, 2019-03-22, 2019-05-14, 2019-05-21, 2019-05-14, 2019-05-07, 2019-05-07, 2019-05-21, …
  • Faciliteiten: Modern ingerichte accommodatie, Kindvriendelijk complex, Kluisje (op de kamer: gratis), Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer, Bedlinnen inclusief, Handdoeken inclusief, Theedoeken inclusief, Dekbedden, Dekens, Huisdieren toegestaan (alleen kleine dieren/honden), Babybedje, Kinderzwembad (geheel apart, zoet water), Buitenzwembad (zoet water, verwarmd (verwarmd van donderdag 1 november 2018 t/m zondag 31 maart 2019), ligstoelen (gratis), parasol (gratis)), , , , ,…

Villa Don Pedro – 8 daagse naar Spanje

Tags:

Logo