Tramonto Suites – 4 daagse naar Griekenland

 

Tramonto Suites – 4 daagse naar Griekenland
Vanaf 435.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Tijdens mijn wandeling door de heuvels van Matzavinata word ik overladen door de eilandschatten van Kefalonia. De ongerepte heuvels, idyllische stranden en uitgestrekte bloemenvelden laten mijn gedachten afdwalen. Dit stukje natuurschoon heeft zojuist mijn hart veroverd!

Na een tijdje zie ik een prachtig stenen huis in Venetiaanse stijl verschijnen. Een aardige Griek komt op me aflopen en stelt zich voor als Leonidas, de eigenaar van Tramonto Suites. We raken aan de praat en hij vertelt vol liefde over zijn leven, over de Italiaanse invloeden, maar vooral over ‘zijn’ eiland, Kefalonia. Zijn warme verhaal laat mij besluiten dit eiland nog niet te verlaten. “Kom, ik heb een prachtige overnachtingsplek voor je!”

Voor ik het weet drinken we samen met zijn zus Angelica op mijn balkon een glas wijn. Ik voel geluk in mij opborrelen. Er is alleen nog één ding wat ik mij afvraag. “Waarom de naam Tramonto?” Angelica kijkt me glimlachend aan. “Tramonto betekent in het Italiaans zonsondergang. Wacht maar tot de zon zakt, dan weet je precies waarom dit de beste naam is voor deze plek!”

Tevreden zak ik onderuit. Soms moet je gewoon je gedachten af laten dwalen, dan kom je vanzelf op de allermooiste plekjes.

  • Prijs: vanaf € 435.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-11, 2019-05-11, 2019-05-14, 2019-05-07, 2019-05-04, 2019-05-14, 2019-09-28, 2019-10-05, …
  • Faciliteiten: Modern ingerichte accommodatie, Receptie (geopend van 07:00 tot 00:00 uur), Lobby, Roomservice, Televisiehoek, Parkeerterrein, Kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag), Voorzieningen voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Vast internet in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 3 keer per week, Douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst, Huisdieren niet toegestaan, Buitenzwembad (lengte: 16 meter, breedte: 6 meter) (zoet water, ligstoelen (gratis), parasol (gratis)), , ,…

Tramonto Suites – 4 daagse naar Griekenland

Tags:

Logo