The Urban Villa – 4 daagse naar Spanje

 

The Urban Villa – 4 daagse naar Spanje
Vanaf 415.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Klik. Klak. Klik. Klak. Ik hoor lakschoenen ritmisch bewegen op de tegels. Verrukt kijk ik op van mijn boek en zie een flamencodanseres in een prachtige jurk voor het terras dansen. Naast haar staat een man met een gitaar. Op de klanken van zijn muziek draait de vrouw om hem heen, zwiepend met haar rok.

Dit moet ik aan Linda vertellen. Zodra mijn cappuccino op is, wandel ik terug naar Urban villa, de bed & breakfast hoog in de bergen waar ik een paar dagen slaap. Boven draai ik me even om. De zon schijnt op de groene tuin vol planten en bomen met gekleurde bloemen.  Bij het fonkelblauwe zwembad liggen de eerste mensen op hun ligstoel.

Ik loop de pianolounge in, waar eigenaresse Linda zit te werken. Nog voordat ik kan vertellen wat ik heb gezien, hoor ik gitaarspel en het geluid van klikkende schoenen uit de stereo komen. Linda ziet mijn verrassende gezicht en lacht: “Flamenco, daar werk ik goed bij.” O, wat houd ik toch van Spanje.

  • Prijs: vanaf € 415.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-03-20, 2019-03-20, 2019-03-23, 2019-03-20, 2019-03-20, 2019-10-09, 2019-09-25, 2019-10-02, …
  • Faciliteiten: Geen kluisjes beschikbaar, Parkeerterrein, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Bedlinnen inclusief: extra verschoning op verzoek, Handdoeken inclusief: extra verschoning op verzoek, Schoonmaak kamer 7 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Wi-fi op de kamer: gratis, Plaats op parkeerterrein:, Babybedje (beperkt beschikbaar), Kinderstoel (beperkt beschikbaar), Buitenzwembad (ligstoelen, parasol, buitenzitje: parasol, ligstoelen), Yoga, , , , ,…

The Urban Villa – 4 daagse naar Spanje

Tags:

Logo