The Library Hotel & Spa – 6 daagse naar Cyprus

 

The Library Hotel & Spa – 6 daagse naar Cyprus
Vanaf 473.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


What’s in a name? Zonet liep ik namelijk een rondje door het pittoreske dorp Kalavassos en midden op het plein viel mijn oog op een straatje met een prachtig oudroze pand met lichtblauwe luiken en het uithangbord ‘The Library Hotel, Wellness retreat.’ En wat doe je dan? Nieuwsgierig als ik ben, ging ik natuurlijk meteen een kijkje nemen.

Het elegante Library hotel is gevestigd in een herenhuis uit de 19e eeuw en is prachtig gerestaureerd. En zodra je de eerste stap binnen zet, waan je je in een andere wereld. Vol van stijl, elegantie en luxe. En alle volgende stappen bevestigen alleen maar die gedachte: in de bibliotheek geniet je in luxe stoelen van een goed boek. In het Mitos Mediterranean restaurant eet je aan tafellinnen en krijg je klasse op je bord. Op de binnenplaats is een stijlvol terras en daar vind je ook de kamers en suites die allemaal vernoemd zijn naar grote schrijvers en wijsgeren. Met heerlijke bedden onder hoge oude plafonds, kunst, parketvloeren, marmeren badkamers met jacuzzi, zeepjes en zachte handdoeken. Vanaf het gezamenlijke terras kom je bij de openlucht jacuzzi en de zonnebedden. En last but not least: er is een luxe spa met wellnessbaden en massageruimtes.

Eenmaal terug bij de receptie is mijn nieuwsgierigheid natuurlijk niet gestild. Dit moet ik ervaren! Dus blijf ik, in de Oscar Wilde-suite welteverstaan. What’s in a name? Alles dus, want boeken, massages en ontspanning is precies wat je hier vindt. In stijl. Veel stijl.

  • Prijs: vanaf € 473.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 6 dagen
  • Vertrekdata: 2019-02-14, 2019-02-14, 2019-05-14, 2019-05-16, 2019-05-09, 2019-05-23, 2019-05-21, 2019-04-18, …
  • Faciliteiten: Receptie, Lift (aantal 1), Kluisje (op de kamer), Roomservice, Televisiehoek, Parkeerterrein, Kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag), Voorzieningen voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), bij de receptie (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 3 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 3 keer per week, Douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst, Bagagerie, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, , , ,…

The Library Hotel & Spa – 6 daagse naar Cyprus

Tags:

Logo