Tenuta Madonnina – 8 daagse naar Italië

 

Tenuta Madonnina – 8 daagse naar Italië
Vanaf 250.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Nog nooit ben ik ergens zo in de watten gelegd als tijdens mijn verblijf bij Tom en Carla op Sicilie. Hun wijnlandgoed Tenuta Madonnina ligt op 500 meter hoogte op de noordelijke helling van de Etna. En tussen de olijfbomen, de wijnranken en de fruitbomen ligt hun klassieke wijnboerderij. Bij aankomst stonden er een fles Etna Rosso en een schaaltje met diverse Siciliaanse hapjes voor mij klaar.

Mijn casa was werkelijk perfect. Ik was verrast door de koele temperatuur. En dat zonder airco! Carla en Tom hebben gezorgd voor een juiste indeling van de huizen zodat het in de slaapkamers beneden nooit te warm wordt en je in de woonkamer en keuken op de eerste verdieping een schitterend uitzicht op Castiglione di Sicilia hebt.

Elke dag werd ik wakker met verse broodjes en genoot ik met volle teugen van het riante zwembad en de Siciliaanse culinaire avonden. De heerlijke siciliaanse gerechten van Angela, de huis-kok uit Castiglione waren overheerlijk en de pasta met funghi (paddestoelen) of pistache van de Etna om je vingers bij af te likken. Mijn vakantie op het landgoed Tenuta Madonnina was echt pure verwennerij. A la prossima volta! Hier kom ik zeker terug.

  • Prijs: vanaf € 250.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-04-04, 2019-10-21, 2019-04-02, 2019-10-20, 2019-04-01, 2019-04-03, 2019-04-06, 2019-10-19, …
  • Faciliteiten: Authentieke accommodatie, Modern ingerichte accommodatie, Kindvriendelijk complex, Geen lift aanwezig, Geen kluisjes beschikbaar, Parkeerterrein, Kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag), Voorzieningen voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), bij de receptie (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, Douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst, Bagagerie, Schoonmaak kamer bij verblijf vanaf 7 nachten, schoonmaak 1 maal per week, Handdoekenservice (circa 10,00 € per week), Golfbaan (circa 8 kilometer), Tafeltennis,…

Tenuta Madonnina – 8 daagse naar Italië

Tags:

Logo