Tenuta Edoné – 4 daagse naar Italië

 

Tenuta Edoné – 4 daagse naar Italië
Vanaf 140.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


“Toen ik een paar jaar geleden door deze groene vallei wandelde, ontdekte ik een vervallen boerderij. Voor veel mensen was het niet meer dan een hoopje steen, maar in gedachten zag ik al helemaal voor me hoe ik het om zou toveren tot een mooi vakantieverblijf”. Geboeid luister ik naar de verhalen van Anna, de eigenaresse van mijn nieuwe ontdekking Tenuta Edoné in Sicilië. We zitten op de stoelen bij het zwembad en kijken uit over de heuvels om ons heen. Het is bijna niet te geloven dat deze plek een paar jaar geleden nog een bouwval was. Het zwembad schittert in de zon, vogeltjes fluiten zachtjes op de achtergrond en af en toe zweeft de geur van lavendel voorbij. Alles is tot in de puntjes verzorgd, over elk detail is nagedacht. Het hemelbed geeft mijn kamer een romantisch tintje en in het restaurant maakt kok Enzo iedere dag de lekkerste Siciliaanse gerechten voor je klaar. Hoewel ik hier nog maar eventjes ben weet ik nu al: mijn verblijf bij Tenuta Edoné is een waar feestje voor mijn zintuigen!“

  • Prijs: vanaf € 140.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-09-23, 2019-04-26, 2019-10-09, 2019-09-19, 2019-10-27, 2019-10-10, 2019-10-20, 2019-10-06, …
  • Faciliteiten: Ontbijtruimte, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per week, Schoonmaak kamer 6 keer per week, Babybedje: (op te geven bij reservering), Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Buitenzwembad (ligstoelen (gratis)), Eetgelegenheden: Restaurant, Toeristenbelasting: (ter plekke te betalen, verplicht), , , , , , , ,…

Tenuta Edoné – 4 daagse naar Italië

Tags:

Logo