Sunny Villas & SPA – 8 daagse naar Griekenland

 

Sunny Villas & SPA – 8 daagse naar Griekenland
Vanaf 510.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Pavlos en Popi hebben niets teveel gezegd. Sterker nog, ik denk dat er niet genoeg woorden zijn om te beschrijven hoe mooi de zonsondergang op dit stukje van Chalkidiki is. Op aanraden van het Griekse echtpaar heb ik mij in een heerlijke ligstoel bij mijn privézwembad genesteld. En het uitzicht is prachtig! Zo ver ik kan kijken zie ik de zee schitteren in het laatste beetje zonlicht en aan de horizon ligt Mount Athos.

Pavlos, Popi en hun zoon Vassilis zijn de eigenaren van dit fijne plekje. Sinds ik hier enkele dagen geleden aankwam ben ik nog niets tekort gekomen. En er is hier zoveel te doen, dat ik me geen dag verveel. Ik heb de sauna al uitgeprobeerd en vandaag heb ik een bezoekje gebracht aan het pittoreske Paliouri. Het enige wat elke dag hetzelfde is, is het moment dat de avond valt. Dan trek ik mij terug bij mijn heerlijke villa en geniet ik van de zonsondergang die op geen enkele plek zo mooi is als hier.

  • Prijs: vanaf € 510.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-12, 2019-05-05, 2019-05-09, 2019-05-09, 2019-05-12, 2019-05-05, 2019-05-05, 2019-05-09, …
  • Faciliteiten: Modern ingerichte accommodatie, Receptie (geopend van 10:00 tot 22:00 uur) (centrale receptie), Kluisje (op de kamer), Brood bestelservice, Roomservice, Televisiehoek, Parkeerterrein, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), bij de receptie (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 3 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 3 keer per week, Schoonmaak kamer 7 keer per week, Huisdieren toegestaan, Babybedje (beperkt beschikbaar), Fietsverhuur, Schoonheidsbehandelingen (tegen betaling), Toeristenbelasting: circa 4,00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen, verplicht),…

Sunny Villas & SPA – 8 daagse naar Griekenland

Tags:

Logo