Spileo House – 4 daagse naar Griekenland

 

Spileo House – 4 daagse naar Griekenland
Vanaf 415.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Ik open mijn ogen en zie meteen het prachtige uitzicht over het dorpje Messognhi en de zee. Wauw… dit is nog eens fijn wakker worden. Ik ben gisteren aangekomen in het mooie hotel van mijn vrienden Jayne en Nikos. De gedachte dat ik nog een paar dagen wakker mag worden met dit prachtige uitzicht maakt me meteen vrolijk. Ik rek me uit en besluit een duik in het zwembad te nemen.

Jayne begroet me vrolijk. “Eliza! Heb je lekker geslapen?” vraagt hij. “Ik heb heerlijk geslapen Jayne, het uitzicht waar je mee wakker wordt hier is werkelijk prachtig!” Nikos knikt, “Dat vinden wij ook, Eliza. Mijn vrouw en ik hebben veel Griekse eilanden bezocht maar Corfu heeft echt ons hart gestolen. Toen we dit plekje vonden konden we niet anders dan hier een hotelletje bouwen.” Ik luister naar Nikos die vol passie verder vertelt en ik besluit een duik te nemen in het zwembad. Het water is heerlijk koel. “Geniet maar lekker van de rust hier, maar vergeet niet om ook wat van het eiland te zien! Je weet bij wie je terecht kunt voor tips…”, knipoogt hij. Ik glimlach. “Dat weet ik Nikos! Morgen ga ik op pad. Wat kun je mij aanraden?” Nikos begint vol enthousiasme te vertellen terwijl ik rustig verder dobber op mijn luchtbedje in het zwembad. Zucht, ik wil hier niet meer weg…

  • Prijs: vanaf € 415.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-09-24, 2019-09-28, 2019-09-21, 2019-09-17, 2019-09-14, 2019-09-10, 2019-09-03, 2019-08-31, …
  • Faciliteiten: Receptie, Kluisje (op de kamer), Parkeerterrein, Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, Tuin, Schoonmaak kamer 2 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Buitenzwembad (lengte: 11 meter, breedte: 5 meter, diepte tussen 0,8 en 1,65 meter), Toeristenbelasting: circa 3,00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen, verplicht), , , , , , , ,…

Spileo House – 4 daagse naar Griekenland

Tags:

Logo