Sossego da Lata Hotel – 4 daagse naar Portugal

 

Sossego da Lata Hotel – 4 daagse naar Portugal
Vanaf 105.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Terwijl ik in de auto langs wijnvelden en groene valleien richting Porto rijd, denk ik aan het hotel Sossego da Lata waar ik de afgelopen dagen heb gelogeerd. Het hotel verraste me door de unieke combinatie van moderne architectuur en een klassieke omgeving. Toen ik vanochtend door de mooi aangelegde tuin wandelde stond ik versteld van de rust en de ruimte. Om mij heen zag ik niets anders dan groen en terwijl ik de omgeving in mij opnam, werd de rust alleen af en toe verstoord door het gefluit van de vogeltjes. Met een glimlach denk ik terug aan mijn verblijf bij Sossego da Lata. De grootste troef van het hotel zijn eigenaren Joaquim en Elsa. Joaquim en Elsa deden er alles aan om me helemaal in de watten te leggen. Een koud wijntje toen het warm was, vers geperst sap om mijn dag mee te beginnen en ik kreeg zelfs een cake mee bij mijn vertrek! En hoewel ik pas een paar kilometer verwijderd ben van Sossego da Lata, kan ik nu al niet meer wachten tot mijn volgende bezoek!

  • Prijs: vanaf € 105.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-04-10, 2019-04-21, 2019-10-26, 2019-04-16, 2019-10-22, 2019-10-16, 2019-10-17, 2019-04-03, …
  • Faciliteiten: Ontbijtruimte, Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, Schoonmaak kamer 6 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Babybedje: gratis, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Wi-fi bij de receptie: gratis, Buitenzwembad (ligstoelen), , , , , , , ,…

Sossego da Lata Hotel – 4 daagse naar Portugal

Tags:

Logo