Son Pons – 4 daagse naar Spanje

 

Son Pons – 4 daagse naar Spanje
Vanaf 465.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


“Dit is pa amb oli, een typisch Mallorcaanse specialiteit.” Miranda, die me zojuist heeft verwelkomd in Son Pons, komt aanlopen met een schaal vol stukken brood in olijfolie. “Wij maken onze olijfolie zelf,  van eigen olijven. Samen met een cortado serveren we pa amb oli als ontbijt. Heb je al van de olijven met knoflook geproefd? Die zijn ook heerlijk, al zeg ik het zelf. Hier, pak maar.” Miranda reikt me het bakje olijven aan, precies op het moment dat eigenaar Antonio komt aanlopen.

“Ah, ik zie dat je onze specialiteit al geproefd hebt. Ik ben er zelf ook gek op.” Terwijl ik nog een olijf in mijn mond steek, vertelt Antonio trots over zijn liefde voor flora en fauna. “Op mijn grondgebied mag niet worden gejaagd, en ook alle planten zijn verboden terrein voor anderen. En heb je de schapen en ganzen al gezien die hier rondlopen?”

Hij kijkt lachend toe terwijl ik een hap van het brood neem. Ik krijg spontaan kippenvel. Zulke pure olijfolie heb ik nog nooit geproefd.

  • Prijs: vanaf € 465.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-04-26, 2019-04-26, 2019-05-17, 2019-05-15, 2019-05-17, 2019-05-03, 2019-05-10, 2019-05-10, …
  • Faciliteiten: Authentieke accommodatie, Receptie (geopend van 08:30 tot 20:00 uur), Geen lift aanwezig, Lobby, Parkeerterrein, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, Douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst, Bagagerie, Schoonmaak kamer 7 keer per week, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Kinderstoel, Massage (tegen betaling), , ,…

Son Pons – 4 daagse naar Spanje

Tags:

Logo