Solar Egas Moniz – 4 daagse naar Portugal

 

Solar Egas Moniz – 4 daagse naar Portugal
Vanaf 210.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Vanmorgen ben ik aangekomen bij de trots van de familie Vinha. Inmiddels ben ik helemaal gesetteld in Solar Egas Moniz en zit ik met een boek bij de openhaard. Van het lezen komt niet veel terecht, want telkens weer vangt iets nieuws mijn blik, zoals de natuurstenen muren of het glas in lood. Hoewel het een gerenoveerd landhuis is, hebben de eigenaren veel van de 19e-eeuwse aspecten weten te behouden. “Als je toch afgeleid bent, zal ik je dan de wijnkelder laten zien, Eliza?” klinkt een verre stem. Ik besef me dat ik aan het staren was naar het indrukwekkende raamwerk en kijk dan lachend op naar Filipa.

Ze vertelt al lopend dat haar vader jaren geleden het landhuis heeft gekocht en gerenoveerd. Hierna heeft hij het overgedragen aan zijn twee dochters, Filipa en Iva. Het is het ideale plekje; statig en rustig gelegen aan de top van de Paço de Sousa vallei. Mede daarom hebben ze deze kans met beide handen aangegrepen.

Wanneer we de wijnkelder inlopen, kijk ik mijn ogen uit. Ik zie vooral een grote hoeveelheid flessen Vinho Verde liggen, maar ook wijnen uit andere regio’s van Portugal. “Zal ik je maar vast inschrijven voor de wijnproeverij van vanavond?” vraagt ze. Mijn enthousiaste knik bevestigt haar voorstel. Volgens mij ga ik me hier prima vermaken…

  • Prijs: vanaf € 210.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-10-30, 2019-10-08, 2019-05-18, 2019-04-10, 2019-05-22, 2019-05-24, 2019-05-15, 2019-05-25, …
  • Faciliteiten: Geen kluisjes beschikbaar, Ontbijtruimte, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 3 keer per week, Schoonmaak aparthotel, Schoonmaak kamer 6 keer per week, Kinderzwembad (lengte: 2 meter, breedte: 3 meter), Buitenzwembad (ligstoelen), Fietsverhuur, , , , , , , ,…

Solar Egas Moniz – 4 daagse naar Portugal

Tags:

Logo