Sa Vaqueria – 8 daagse naar Spanje

 

Sa Vaqueria – 8 daagse naar Spanje
Vanaf 580.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Mijn hart maakt een sprongetje van geluk. Ik ben op slag verliefd op de tuin van mijn logeeradresje Sa Vaqueria. Mijn aandacht werd meteen getrokken door de vele kleuren, stenen muurtjes en kleine zitjes onder de pergola. Hier ga ik de rest van de middag bijkomen van mijn reis.

Hoewel? De bedjes langs het zwembad zien ook erg verleidelijk uit. Een frisse duik lijkt me wel wat. En zag ik om het hoekje niet een sauna met jacuzzi? Gelukkig ben ik hier een hele week. Want er valt ook buiten deze tuin genoeg te ontdekken. Zoals het dorpje Porto Cristo met de mooie kerkjes, grotten en het marktje op maandagochtend. Maar dat komt later, voorlopig heb ik alleen oog voor dit heerlijke plekje!

  • Prijs: vanaf € 580.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-04, 2019-05-11, 2019-05-11, 2019-05-08, 2019-05-11, 2019-05-06, 2019-05-06, 2019-05-06, …
  • Faciliteiten: Authentieke accommodatie, Kluisje (op de kamer), Parkeerterrein, Voorzieningen voor mindervaliden (rolstoeltoegankelijk), Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 4 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 4 keer per week, Douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst, Bagagerie, Wasgelegenheid, Schoonmaak kamer 4 keer per week, Huisdieren toegestaan, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Handdoekenservice, , , ,…

Sa Vaqueria – 8 daagse naar Spanje

Tags:

Logo