Rondreis Kaapverdische eilanden, 12 dagen

 

Rondreis Kaapverdische eilanden, 12 dagen
Vanaf 1895.00
U aangeboden door: Djoser, Nederlandse marktleider in rondreizen


Ten zuiden van de bekende Canarische eilanden liggen de minder bekende Kaapverdische Eilanden. De archipel bestaat uit tien eilanden waarvan São Vincente, Fogo, Santiago en Santo Antão het meest aantrekkelijk zijn. Maak kennis met de gastvrije bevolking welk bestaat uit een boeiende mix van Portugezen en bewoners afkomstig van het Afrikaanse continent.

Tijdens onze rondreis over de Kaapverdische eilanden bezoek je de vier verschillende eilanden Santa Antão, Santiago, Fogo en São Vincente. Santo Antão kent grote contrasten. Tijdens een rit van Porto Novo naar Ribeira Grande, de levendige hoofdstad, word je overweldigd door het schitterende uitzicht op de hoog oprijzende bergen. Een reis naar het district Paul met het leuke kustdorpje Vila das Pombas en het midden in een vallei gelegen Passagem laat een andere kant van het eiland zien.
De meeste eilandbewoners van São Vincente wonen in Mindelo. De stad is een smeltkroes aan culturen en  het culturele hart van Kaapverdië. Het is tevens de geboorteplaats van een aantal typische Kaapverdische muziekstijlen als Morna en Coladeira. Fogo betekent vuur en deze naam onthult direct de aard van het eiland. Het wordt gedomineerd door een hoog oprijzende vulkaan. Tijdens je vakantie naar Kaapverdië mag een beklimming hiervan zeker niet ontbreken.
 

Route:
Amsterdam – Praia
Praia, bezoek Praia en de Cidade Velha
Praia, eilandtoer Santiago
Praia – vlucht naar Sao Filipe (Fogo)
Fogo, wandeling bij de vulkaan
Fogo – bezoek Salinas
São Filipe – vlucht naar Praia – São Vincente
Mindelo (São Vincente)
Mindelo (São Vincente) – ferry Santo Antão
Santo Antão, eilandtoer
Santo Antão – ferry naar São Vincente – vlucht Sal
Sal – vlucht naar Lissabon – Amsterdam

  • Prijs: vanaf € 1895.00 per persoon
  • Type arrangement: Vliegtuig + LO
  • Vertrekdatum: 2019-01-11

Rondreis Kaapverdische eilanden, 12 dagen

Tags:

Logo