Regina’s Villa – 8 daagse naar Griekenland

 

Regina’s Villa – 8 daagse naar Griekenland
Vanaf 540.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Na een prachtige rit over het groene eiland Kefalonia parkeer ik mijn auto voor een plekje dat gelijk mijn aandacht trok: Regina’s Villa. Ik volg het natuurstenen pad en snuif de geuren van lavendel en rozemarijn op, die aan weerszijden geplant staan. Verderop in de tuin zie ik een stenen picknicktafel en op de hellingen achter het privézwembad staan bomen waaraan sinaasappels, mandarijnen en citroenen groeien. “Wauw”, fluister ik zachtjes tegen mezelf. “Bevalt het je, Eliza?” hoor ik dan ineens naast me.

Mijn vriendelijke gastvrouw glimlacht naar me en leidt me over het zonovergoten terras langs de buitenbarbecue naar binnen. Daar valt mijn mond opnieuw open. “Wat een heerlijke plek”, roep ik uit, terwijl ik de gezellige woonkamer bekijk en door de grote ramen in de verte de baai zie liggen. Regina wijst op het smalle wandelpaadje naar beneden. “Vanaf hier is het twee minuten lopen naar de supermarkt en 25 minuten naar het gezellige Divarata. Daar kan je lekker eten!” Ik bedank haar. Misschien straks, eerst ga ik me hier installeren alsof ik nooit meer weg zal gaan…

  • Prijs: vanaf € 540.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-10-08, 2019-10-05, 2019-10-01, 2019-09-28, 2019-10-08, 2019-10-01, 2019-10-05, 2019-10-12, …
  • Faciliteiten: Modern ingerichte accommodatie, Kindvriendelijk complex, Geen kluisjes beschikbaar, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per week, Handdoeken inclusief: extra verschoning op verzoek, Theedoeken inclusief, Wasgelegenheid, Schoonmaak kamer 1 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Babybedje, Kinderstoel, Speeltuin, , , , ,…

Regina’s Villa – 8 daagse naar Griekenland

Tags:

Logo