Quinta Verde Sintra – 4 daagse naar Portugal

 

Quinta Verde Sintra – 4 daagse naar Portugal
Vanaf 175.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


In 1998 is het oude landhuis van Quinta Verde Sintra omgetoverd tot een prachtig hotelletje en aan mij de eer om er een weekje heerlijk te vertoeven. Op het terras aangekomen biedt eigenaar Andre me een lekker wijntje aan. Ik ga er eens goed voor zitten. Wat een uitzicht! Voor me ligt een fleurige tuin en in de verte rijzen de bergen van Sintra uit de grond. Andre glundert als ik hem vertel dat hij het maar goed getroffen heeft met zo’n prachtige locatie.

Als ik hem vertel wat ik allemaal van plan ben om te gaan doen de komende dagen, komt hij met nog meer leuke ideeën. Die zet ik ook op mijn lijstje. Er is zoveel te zien en te doen. Ik ga in ieder geval lekker surfen en wat dorpjes verkennen.

Voordat Andre weer aanloopt om de volgende gast te verwelkomen, vraagt hij nog snel of ik in ben voor een goed ontbijt. Elke ochtend staan er namelijk traditioneel versgebakken brood, cake, zelfgemaakte jam en nog vele andere lekkernijen op tafel. Hij heeft me nu toch wel heel nieuwsgierig gemaakt. Snel naar bed. Des te sneller is het ochtend!

  • Prijs: vanaf € 175.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-17, 2019-05-06, 2019-04-27, 2019-05-26, 2019-05-24, 2019-04-01, 2019-04-14, 2019-05-10, …
  • Faciliteiten: Authentieke accommodatie, Receptie (geopend van 09:00 tot 19:00 uur), Kluisje (bij de receptie), Roomservice, Parkeerterrein, Wi-Fi in openbare ruimte, Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 3 keer per week, Douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst, Bagagerie, Tuin, Zonneterras, Schoonmaak kamer 7 keer per week, Kinderstoel, , , ,…

Quinta Verde Sintra – 4 daagse naar Portugal

Tags:

Logo