Quinta Sao Pedro – 8 daagse naar Portugal

 

Quinta Sao Pedro – 8 daagse naar Portugal
Vanaf 400.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Tevreden zak ik onder uit. Ik heb traditioneel bereide vis gegeten in een taverne op het strand bij het dorpje Ferragudo. De citroen, lokale kruiden en vers gevangen vis. Hmm wat een fijne smaken! De zon is nog net niet onder en ik hoor de zee zachtjes aanspoelen. Ik besluit nog een wandeling te maken en net als ik op sta zie ik een zandweggetje in de duinen verdwijnen. Nieuwsgierig volg ik het pad. Al snel maken de duinen plaats voor bomen en doemt er tot mijn verbazing een witte quinta voor mij op. Met open mond kijk ik om mij heen. Ik zie een fijn zwembad en een zitje met zachte kussens. Eigenaresse Ana moet lachen om mijn gezicht en nodigt mij uit om verder te komen. Enthousiast laat ze me appartement Casa do Forno. “Ik heb alle appartementen opgeknapt en naar mijn eigen smaak en wensen ingericht. En ik heb veel uit mijn verleden gebruikt, zoals dat authentieke bureau. Uit de fabriek van mijn vader.” Ik ben onder de indruk van de details. De kussens zijn handgemaakt van oude gordijnen. Ik moet toegeven: Ana heeft een fantastische smaak!

  • Prijs: vanaf € 400.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-03-23, 2019-05-11, 2019-03-23, 2019-05-04, 2019-05-11, 2019-05-08, 2019-03-22, 2019-03-25, …
  • Faciliteiten: Geen lift aanwezig, Geen kluisjes beschikbaar, Parkeerterrein, Wi-Fi in openbare ruimte, Bedlinnen inclusief, Handdoeken inclusief, Theedoeken inclusief, Huisdieren toegestaan, Babybedje, Kinderstoel, Buitenzwembad (lengte: 8 meter, breedte: 5 meter) (ligstoelen, parasol, buitenzitje), Fietsverhuur, Eindschoonmaak: circa 30,00 € per verblijf (ter plekke te betalen, verplicht), , , , ,…

Quinta Sao Pedro – 8 daagse naar Portugal

Tags:

Logo