Quinta Fronteira – 8 daagse naar Portugal

 

Quinta Fronteira – 8 daagse naar Portugal
Vanaf 435.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Het gemoedelijke dorpje Bensafrim werd vroeger “dorp van de tovenaars” genoemd, omdat er onverklaarbare, magische gebeurtenissen plaatsvonden. De eigenaar wist van deze historie niets af toen ze daar een oude quinta kocht en omtoverde tot 4 moderne appartementen en 1 cottage. Ze koos deze plek omdat het een prima uitvalsbasis is voor het ontdekken van de omgeving. Vandaag heb ik de spectaculaire westkust bekeken en morgen wil ik gaan wandelen door de bergen van Monchique.

Ik heb al verschillende malen bij Quinta Fronteira gelogeerd. Het is een soort tweede thuis voor me geworden. Ik lig heerlijk bij het zwembad met de kaart op schoot om alvast de wandelroutes voor morgen uit te tekenen. Rinkelende koeienbellen, een kraaiende haan, zingende vogels en voorbij rijdende auto’s beklemtonen om de beurten de vredige stilte…

Nadat gastvrouw Margaret me een handje heeft geholpen met het uitpluizen van mijn wandelroutes, maakt ze me attent op een middeleeuws feest in Silves wat ik niet mag missen. Dat klinkt veelbelovend! ‘s Avonds als ik bij kaarslicht op mijn terras zit word ik vergezeld door andere geluiden dan vanmiddag, paardenhoeven, kwakende kikkers, blaffende honden, gevolgd door een heerlijke stilte…

  • Prijs: vanaf € 435.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-10, 2019-05-06, 2019-05-06, 2019-05-10, 2019-05-03, 2019-05-03, 2019-05-06, 2019-05-10, …
  • Faciliteiten: Klasse: comfort, Authentieke accommodatie, Kindvriendelijk complex, Schoonmaak kamer 3 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Kinderstoel, Buitenzwembad, Fietsverhuur, , , , , , , , , ,…

Quinta Fronteira – 8 daagse naar Portugal

Tags:

Logo