Quinta dos I’s – 4 daagse naar Portugal

 

Quinta dos I’s – 4 daagse naar Portugal
Vanaf 365.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


“Obrigada” zeg ik met een glimlach, terwijl Carla een glas lokale wijn voor me inschenkt en nog wat heerlijke Portugese bladerdeeghapjes op tafel zet. Ik merk aan alles dat Carla en haar man Nuno de betekenis van Portugese gastvrijheid helemaal hebben begrepen. Het maakt me bijna jaloers als ik het verhaal hoor hoe Quinta dos I’s tot stand is gekomen. Het traditionele landhuis hebben ze overgenomen van familie en er vervolgens een Bed & Breakfast van gemaakt. Ze hebben het volledig gerenoveerd, maar toch het authentieke karakter weten te behouden.

Hoewel het altijd voelt als thuiskomen in de Algarve, ontdek ik toch elke keer weer nieuwe plekjes. Na een rondleiding door de Quinta ben ik er vrijwel direct over uit. Quinta dos I’s wil ik toevoegen aan mijn lijstje met nieuwe ontdekkingen! Wanneer ik vraag of Carla en Nuno tips hebben hoe ik de buurt het beste kan verkennen, springt Nuno op en komt hij na een minuut terug met een fiets aan de hand. Ik twijfel even als ik denk aan het schitterende zwembad in de tuin. Een verfrissende duik kan ik wel gebruiken. Maar eerst ga ik de omgeving verkennen…

  • Prijs: vanaf € 365.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-03-18, 2019-03-27, 2019-03-13, 2019-03-27, 2019-03-25, 2019-03-28, 2019-03-13, 2019-03-18, …
  • Faciliteiten: Receptie, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Linnengoed exclusief (bedlinnen + handdoeken), Schoonmaak kamer 6 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Buitenzwembad (lengte: 10 meter, breedte: 10 meter, diepte tussen 1,5 en 1,5 meter) (ligstoelen), Eetgelegenheden: Restaurant, , , , , , , , ,…

Quinta dos I’s – 4 daagse naar Portugal

Tags:

Logo