Quinta do Tio Graca – 4 daagse naar Portugal

 

Quinta do Tio Graca – 4 daagse naar Portugal
Vanaf 315.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Als ik in de Algarve ben, ga ik er graag met de auto op uit. Eindeloos kronkelende weggetjes volgend, omhoog de bergen in. Met iedere kilometer minder mensen en meer natuur.

In deze omgeving woont Maria, de eigenaresse van Quinta do Tio Graça. Haar voormalige boerderij heeft ze omgetoverd tot gastenverblijf, compleet met een groot zwembad in de tuin. Tijdens de renovatie bleven de sinaasappel- en amandelbomen gelukkig gespaard, waardoor je ieder voorjaar weer kunt genieten van heerlijk geurende voorjaarsbloesem. Als ik je de geur moet omschrijven, is er maar één ding dat me te binnen schiet: de geur van geluk!

In het dichtstbijzijnde dorp was al decennia niks meer te beleven en door alle rust en ruimte op het landgoed van Maria waande ik me ver van de bewoonde wereld. Dat terwijl je binnen een kwartier in een levendige badplaats als Albufeira bent, met meer terrasjes dan je ooit in een mensenleven kunt bezoeken. Maar nee, van Albufeira heb ik niet veel gezien. Tijdens mijn vakantie bij Maria had ik aan het strand niet veel te zoeken: een week lang genoot ik met volle teugen van de ‘andere’ Algarve en de heerlijke geur van geluk.

  • Prijs: vanaf € 315.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-03-18, 2019-03-18, 2019-03-13, 2019-03-23, 2019-03-13, 2019-03-13, 2019-03-18, 2019-03-27, …
  • Faciliteiten: Kluisje, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per week, Schoonmaak kamer 2 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Babybedje, Buitenzwembad, , , , , , , , ,…

Quinta do Tio Graca – 4 daagse naar Portugal

Tags:

Logo