Quinta do Tagus Village – 4 daagse naar Portugal

 

Quinta do Tagus Village – 4 daagse naar Portugal
Vanaf 185.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


‘Het is hier echt genieten! Ik zit nu bij het zwembad naast de quinta waar ik logeer. De zon schijnt alle dagen vol op en …’ ik hoor de voetstappen van George dichterbij komen en stop met schrijven. ‘Eliza, heb je al plannen voor vandaag?’ George grijnst breed. Niets is hem teveel. Sinds ik hier ben, ontbreekt het me nergens aan. Elke ochtend geniet ik van een heerlijk ontbijt en daarna ligt de wereld aan mijn voeten.

Mijn ogen glijden over de rivier. Een stukje verder ligt Lissabon. Eigenlijk had ik voor vandaag nog geen plannen. ‘Weet je wat’, zeg ik tegen George. ‘Ik heb wel zin in een massage.’ Lachend staat hij op. ‘Komt voor elkaar. Ik zal een reservering voor je maken.’ Tevreden pak ik het kaartje voor een van mijn goede vrienden en schrijf verder. ‘…het ontbreekt me hier aan niets. Quinta do Tagus Villages is een fijn plekje om tot rust te komen.’

  • Prijs: vanaf € 185.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-04-03, 2019-04-09, 2019-05-08, 2019-04-13, 2019-05-07, 2019-05-04, 2019-04-15, 2019-04-12, …
  • Faciliteiten: Authentieke accommodatie, Kluisje (bij de receptie), Roomservice, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte, op de kamer, Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 7 keer per week, Douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst, Bagagerie, Souvenirwinkel, Wasgelegenheid, Schoonmaak kamer 7 keer per week, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Kinderstoel, Gameroom, Massage (tegen betaling), ,…

Quinta do Tagus Village – 4 daagse naar Portugal

Tags:

Logo