Quinta Do Pé Descalço – 4 daagse naar Portugal

 

Quinta Do Pé Descalço – 4 daagse naar Portugal
Vanaf 155.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Onder het genot van mijn favoriete boek lig ik aan het zwembad bij Quinta Do Pé Descalço. Voor mij zie ik het ruime zwembad schitteren in de zon. Achter mij ligt het kleurrijke gebouw van Quinta Do Pé Descalço. Eigenaren Patricia en Ricardo verwennen mij elke keer weer als ik hun vakantieadresje bezoek: het verse ontbijtje met huisgemaakte jam, yogales, fiets- en wandeltochtjes. Ik kijk nu al uit naar de avond, want dan proosten we met mooie wijnen uit de regio op weer een zonnige dag.

Ik lees de laatste zinnen van mijn boek en klap het luid dicht. Voor mij staat Ricardo. “Goedemorgen, Eliza! Ik heb een leuke verrassing voor je straks. Heb je zin om met mij mee te gaan?” zegt Ricardo met een glimlach. Ik ben dol op verrassingen en twijfel geen moment. Ik trek mij even terug in mijn kamer en bereid me voor op de trip. Mijn kamer is modern ingericht: trendy meubels gecombineerd met natuurlijke tinten. In de badkamer vind je een mozaïek op de muur met blauwe en witte tegeltjes. Op mijn ruime bed ligt mijn zonnebril al op mij te wachten. Zodra ik klaar ben, zet ik hem op, trek ik de deur achter mij dicht en loop de zon tegemoet.

Ricardo wacht op mij in de prachtige tuin vol met citroenbomen, levendige hortensia’s en kleurrijke bougainvilles. In zijn handen heeft Ricardo een professionele fotocamera. “Vandaag zal ik je leren hoe je de beste foto’s kan schieten, van al je mooie adresjes” zegt Ricardo vol trots. Ricardo is een professioneel fotograaf, waar ik nog veel van kan leren. Wauw! Dit is echt hartstikke gaaf. Elke keer word ik weer verrast door de lieve eigenaren Ricardo en Patricia.

  • Prijs: vanaf € 155.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-10-31, 2019-10-30, 2019-10-31, 2019-05-08, 2019-10-29, 2019-04-23, 2019-10-02, 2019-10-16, …
  • Faciliteiten: Modern ingerichte accommodatie, Kindvriendelijk complex, Geen lift aanwezig, Lobby, Ontbijtruimte, Parkeerterrein, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, Handdoeken inclusief, Douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst, Bagagerie, Schoonmaak kamer, Kinderstoel (beperkt beschikbaar), , , ,…

Quinta Do Pé Descalço – 4 daagse naar Portugal

Tags:

Logo