Quinta do Mel – 4 daagse naar Portugal

 

Quinta do Mel – 4 daagse naar Portugal
Vanaf 360.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Heerlijk die wind door mijn haren. Ik heb de kust intussen achter me gelaten en rijd met mijn scooter door het mooie, Portugese platteland. Plotseling hoor ik een luide knal. Terwijl ik aan de kant van de weg sta, zie ik wat er aan de hand is. Een lekke band! Balen! Daar sta ik dan. Gelukkig zie ik op loopafstand een interessant huis. Ik ben er bijna wanneer een man me tegemoet loopt. Het is Luis, de eigenaar van het hotel. Hij kent iemand die erg handig is en hij wil hem wel even voor me bellen.

Omdat ik toch moet wachten nodigt Luis me uit in de theesalon van het hotel. Ik word verwend met een verse kruidenthee. Hij vertelt me dat hij naast de vele overheerlijke soorten kruidenthee ook verschillende soorten honing, kaas, wijn en jam heeft. Allemaal zelfgemaakt! Verrukkelijk! Ik kan ze hier allemaal proeven en als ik er geen genoeg van kan krijgen kan ik ze ook nog kopen in het winkeltje bij het hotel.

Terwijl ik alweer van mijn derde kop kruidenthee met honing aan het genieten ben, komt Luis naar me toe. Mijn band is weer geplakt. Nu al? Hij moet lachen om mijn reactie. Ik kan ook gewoon een paar nachtjes heerlijk blijven overnachten. Het is ten slotte een hotel. Dat is een goed idee! Dan kan ik namelijk nog dagen lang genieten van alle overheerlijke producten.

  • Prijs: vanaf € 360.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-03-18, 2019-03-25, 2019-03-25, 2019-03-14, 2019-03-05, 2019-03-25, 2019-03-25, 2019-03-12, …
  • Faciliteiten: Receptie, Kluisje (bij de receptie), Lobby, Parkeerterrein, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 3 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 3 keer per week, Tuin, Schoonmaak kamer 7 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Kinderzwembad, , , ,…

Quinta do Mel – 4 daagse naar Portugal

Tags:

Logo