Quinta da Murteira – 8 daagse naar Portugal

 

Quinta da Murteira – 8 daagse naar Portugal
Vanaf 410.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Het prachtige natuurgebied Ria Formosa, dat zich uitstrekt in een lange gordel van zestig kilometer tussen Faro en Tavira, bestaat uit eilanden en schiereilanden met daarachter een lagune. Het is een oase van rust midden in het levendige toeristische hart van Portugal en juist die combinatie leek me ideaal voor een weekje vakantie. Tijdens mijn zoektocht naar een geschikt verblijf stuitte ik eigenlijk bij toeval op Quinta da Murteira, een voormalig landhuis in het hart van Ria Formosa.

In een grote tuin vol geurige bloemen hebben José en Ermelinda acht appartementen, waarvan ik er één huurde voor die week. Behalve de avond dat José een gezellige barbecue organiseerde en die keren dat ik een duik nam in het fijne zwembad, ben ik niet veel bij mijn appartementje gebleven. In de Algarve was zoveel te zien dat ik ogen te kort kwam. Ik heb lekker loom op het strand gelegen en door de schilderachtige straatjes van Olhão geslenterd. Ik ben de drukte en de gezelligheid van Faro ingedoken om vervolgens in stilte te genieten van de ondergaande zon aan de lagune. Na een week had ik nog lang niet alles gezien. Ach… Je moet ook altijd nog wat bewaren voor de volgende keer, en die komt er vast en zeker!

  • Prijs: vanaf € 410.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-01, 2019-05-01, 2019-05-01, 2019-05-04, 2019-08-31, 2019-08-31, 2019-08-31, 2019-08-30, …
  • Faciliteiten: Kluisje (bij de receptie), Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Handdoeken inclusief, verschoning 1 keer per week, Handdoeken exclusief, Linnengoed exclusief (bedlinnen + handdoeken), Tuin, Schoonmaak kamer 1 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Babybedje, Kinderstoel, Buitenzwembad (lengte: 12 meter, breedte: 12 meter, diepte tussen 0,5 en 1,95 meter) (zoet water, ligstoelen), Fietsverhuur, , , , ,…

Quinta da Murteira – 8 daagse naar Portugal

Tags:

Logo