Puro Atlantico – 8 daagse naar Spanje

 

Puro Atlantico – 8 daagse naar Spanje
Vanaf 625.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


“Eliza, kom je? We willen voor het donker terug zijn.” “Ja, ik kom eraan!” Ik kan mijn blik maar niet wegtrekken van de verte, terwijl ik tot aan mijn enkels in de lauwe zee sta. Ik voel vreemde kriebels in mijn buik, het lijkt wel alsof ik verliefd ben. Verliefd op dit uitzicht over zee. Daar, 6200 kilometer verderop ligt Cuba. En Venezuela. Te ver om te kunnen zien, maar het idee alleen al doet mijn hart sneller kloppen. Hoe zou het daar zijn? Net zo paradijselijk als hier, op het westelijkste strand van La Palma?

De autoreis vanmiddag, naar Puro Atlantico toe, was al een belevenis op zich. Met mijn goede vriendinnen Suzanne en Kim draaide ik een doodlopende, onverharde weg op en alle drie dachten we hetzelfde: klopt dit wel? We lachten van opwinding, want zo’n verborgen plekje moet wel heel speciaal zijn. Ineens doemt er een viertal spierwitte villa’s op. Wanneer we een van de appartermenten betreden zijn we verrast door de moderne inrichting en het eigen terras met uitzicht op zee. Het was daar, op ons terras, dat we besloten het strand op te zoeken om de laatste zonnestralen van de dag mee te pakken. Na vijf minuten rijden voelen we het zachte zand onder onze voeten.
Ik knipper nog een keer met m’n ogen en staar in de verte over de immense oceaan. Zou dit het verliefde gevoel zijn waar de eigenaren het over hadden toen we aan kwamen? De reden dat zij besloten zich op dit uiterste puntje van Europa te vestigen? De zon is al bijna onder. Ik glimlach en draai me om: ons privéterras wacht.

  • Prijs: vanaf € 625.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-17, 2019-05-10, 2019-05-31, 2019-09-13, 2019-09-27, 2019-09-06, 2019-09-20, 2019-10-04, …
  • Faciliteiten: Totaal aantal kamers: 4, Geen kluisjes beschikbaar, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Bedlinnen inclusief: geen verschoning tijdens verblijf; extra verschoning op verzoek, Handdoeken inclusief, verschoning bij verblijf vanaf 10 nachten 1 keer per week: extra verschoning op verzoek, Schoonmaak kamer bij verblijf vanaf 10 nachten, schoonmaak 1 maal per week, Kluisje op de kamer: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Babybedje, Buitenzwembad (aantal 1, lengte: 6 meter, breedte: 4 meter, diepte tussen 1,4 en 1,4 meter) (zoet water, ligstoelen, parasol, buitenzitje), , , , , , , ,…

Puro Atlantico – 8 daagse naar Spanje

Tags:

Logo