PortoBay Serra Golf – 4 daagse naar Portugal

 

PortoBay Serra Golf – 4 daagse naar Portugal
Vanaf 525.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Toegegeven, een hotel naast een golfbaan is eigenlijk niets voor mij. Maar toen ik tijdens een rondreis Hotel PortoBay Serra Golf ontdekte, ging ik meteen overstag. Het lichtblauwe landhuis dat dienst doet als receptie doemt sprookjesachtig op middenin het bos. De kamers in het huis zijn minstens zo charmant met luxueuze bedden, dikke gordijnen en een comfortabel zitje om tijdens koelere dagen een boek te lezen. Toen de gastheer mij trakteerde op een traditionele lunch in het chique restaurant, die besloten werd met de lekkerste huisgemaakte ‘scones’ die ik ooit geproefd heb, besloot ik definitief een paar dagen te blijven. Ik kreeg een moderne kamer in de nieuwe aanbouw toegewezen, van waaruit ik een prachtig uitzicht heb over de omringende natuur. En nu is het opnieuw moeilijk kiezen: ga ik een wandeling maken door het bos of kies ik voor een rit te paard? Of zal ik toch één keertje een golfbaan bezoeken?

  • Prijs: vanaf € 525.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-11, 2019-10-26, 2019-09-28, 2019-10-05, 2019-10-05, 2019-10-26, 2019-05-11, 2019-10-12, …
  • Faciliteiten: Totaal aantal kamers: 21, Totaal aantal verdiepingen: 2, Authentieke accommodatie, Geen lift aanwezig, Kluisje (op de kamer), Lobby, Ontbijtruimte, Televisiehoek, Parkeerterrein, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), bij de receptie (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 3 keer per week, Handdoeken inclusief, Schoonmaak kamer 7 keer per week, Eetgelegenheden: à-la-carterestaurant, Massage (tegen betaling), Toeristenbelasting: voor deelnemers met leeftijd vanaf 18 jaar circa 1,00 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen, verplicht),…

PortoBay Serra Golf – 4 daagse naar Portugal

Tags:

Logo