Petra Segreta Resort & Spa – 4 daagse naar Italië

 

Petra Segreta Resort & Spa – 4 daagse naar Italië
Vanaf 470.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Ik wilde het wel eens met eigen ogen zien, die jetset in Porto Cervo. Ik zat op een terrasje iets te drinken toen Gaetano me benaderde. Hij had iets speciaals gevonden wat ik zeker moest zien. Om mij te verrassen gingen we niet per auto, maar per helikopter naar het resort!
Vanuit de helikopter kon ik goed zien dat het resort in een prachtige natuurlijke omgeving lag. Wauw! Wat een luxe manier van reizen. Ik werd er toch wel even stil van.
Er is duidelijk veel tijd en geld besteed aan deze plek. We landden op het helikopterplatform, waar menig jetset persoon gebruik van maakt. Eigenaresse Annalisa, een elegante vrouw, wachtte ons al op. Dit is echt een droomverblijf. En dat in een unieke, betoverende omgeving.
Mijn kamer is in een typisch stazzi huisje. Alles is in harmonie met de natuur gebouwd. De kleuren zijn warm en de stijl werkelijk oogverblindend. Nadat ik mijn spulletjes in mijn kamer had gelegd ben ik meteen naar het wellnesscentrum gegaan. Na zo’n rondje sauna, Turks bad en massage voelde ik me als herboren. Ik was klaar voor wat Sardijnse cultuur op te gaan snuiven.

  • Prijs: vanaf € 470.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-05, 2019-05-12, 2019-05-10, 2019-05-06, 2019-05-09, 2019-09-29, 2019-09-30, 2019-05-08, …
  • Faciliteiten: Receptie (24 uur geopend), Kluisje (op de kamer), Lobby, Parkeerterrein, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), bij de receptie (gratis), Bedlinnen inclusief, Handdoeken inclusief, Bagagerie, Schoonmaak kamer, Plaats op parkeerterrein: gratis, Babybedje: op aanvraag, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Handdoekenservice (gratis), Sauna (gratis), Massage (tegen betaling), Toeristenbelasting: (ter plekke te betalen, verplicht),…

Petra Segreta Resort & Spa – 4 daagse naar Italië

Tags:

Logo