Petani Resort – 6 daagse naar Griekenland

 

Petani Resort – 6 daagse naar Griekenland
Vanaf 510.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Ik lig heerlijk te dagdromen op mijn witte zwembadbedje. Dat is precies de bedoeling van een vakantie bij Petani Resort, vertelde eigenaar Dionisis me. “De naam Petani is een samenstelling van twee woorden. ‘Petao’, wat ‘vliegen’ betekent. En ‘ni’, wat ‘gedachten’ betekent. Ik wil dat mijn gasten al hun gedachten even laten wegvliegen wanneer ze hier zijn.”

Wanneer ik van mijn bedje opsta om een verfrissende duik in het zwembad te nemen, draai ik me heel even om. De kust van Kefalonia schittert in mijn ogen. Petani ligt in één van de mooiste baaien van het eiland, meende Elli, Dinoisis’ vrouw. Ik kan haar alleen maar geloven. Gisteravond werd ik vanuit mijn kamer verrast door een indrukwekkende zonsondergang. Zonder dat ik iets hoefde te doen, kreeg ik dit cadeautje in mijn schoot geworpen. De kleuren wisselden elkaar af en leken elke minuut te veranderen. Rood, roze, oranje… Nu is het de kleur blauw die mijn aandacht trekt. Het blauw van de lucht, het blauw van het zwembad en het blauw van de zee. Ik besluit vanmiddag richting de kust te gaan. Eerst een verfrissende duik in dit prachtige zwembad.

  • Prijs: vanaf € 510.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 6 dagen
  • Vertrekdata: 2019-09-26, 2019-09-19, 2019-05-14, 2019-05-07, 2019-04-30, 2019-09-14, 2019-09-21, 2019-09-12, …
  • Faciliteiten: Modern ingerichte accommodatie, Receptie (geopend van 07:00 tot 23:00 uur), Kluisje (op de kamer; bij de receptie), Roomservice, Televisiehoek, Parkeergarage, Kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag), Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 5 keer per week, Bagagerie, Schoonmaak kamer 7 keer per week, Babybedje (beperkt beschikbaar), Buitenzwembad (zoet water, ligstoelen (gratis), parasol (gratis)), , , ,…

Petani Resort – 6 daagse naar Griekenland

Tags:

Logo