Parco Degli Ulivi – 4 daagse naar Italië

 

Parco Degli Ulivi – 4 daagse naar Italië
Vanaf 345.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Mijn vakantie is heerlijk ontspannen. Niets moet, alles mag… Terwijl ik smul van een uitgebreid ontbijt op het terras van het hotel, geniet ik van het adembenemende uitzicht. Mariagiovanna en haar broer hadden geen betere locatie uit kunnen zoeken. De eeuwenoude olijfbomen, granieten rotsen en Mediterrane vegetatie maken dit tot een betoverend plekje. Nieuwsgierig naar waar alle paadjes rondom het hotel naartoe leiden, maak ik een wandeling en geniet ik ondertussen van de zon.

De zon staat intussen al hoog aan de hemel. Het is een warme dag. Daarom verruil ik, na mijn wandeling, mijn wandelschoenen voor een fiets en rijd richting strand. Lekker zo’n dagje strand. Dobberen in het heldere water, genieten van de warme zonnestralen op mijn gezicht en verder helemaal niets… Langzaam doezel ik weg en word pas later op de dag weer wakker. Het gerommel in mijn maag geeft aan dat het tijd is voor wat lekkers.

Eenmaal terug in het hotel word ik verleid door een overheerlijke geur die uit het restaurant komt. Dat belooft heel wat goeds… en vooral lekkers! Een half uurtje later zit ik te genieten van een smakelijk stukje vis, bereid door de chef met een ster op zijn naam. Hier mag je me altijd voor wakker maken. Niet alleen voor dit stukje vis, maar voor de hele vakantie. Wat zal ik morgen eens gaan doen? Niets. Het is ten slotte vakantie…

  • Prijs: vanaf € 345.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-05, 2019-05-06, 2019-04-03, 2019-10-06, 2019-10-03, 2019-10-06, 2019-10-04, 2019-10-03, …
  • Faciliteiten: Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 7 keer per week, Schoonmaak kamer 7 keer per week, Kinderstoel in het restaurant: op aanvraag gratis (op te geven bij reservering), Kinderstoel in de kamer: op aanvraag bij de reissom inbegrepen (op te geven bij reservering), Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Wi-fi bij de receptie: gratis, Babybedje, Kinderzwembad, Buitenzwembad, Eetgelegenheden: Restaurant, Toeristenbelasting: (ter plekke te betalen, verplicht), Huisdieren, excl. voer: circa 15,00 € per dag (ter plekke te betalen), , , , ,…

Parco Degli Ulivi – 4 daagse naar Italië

Tags:

Logo