Overnachting in Umlani Bush Camp te

 

Boek uw overnachting in het Umlani Bush Camp te  in Zuid Afrika
U aangeboden door: 333travel – uw specialist in verre reizenLeuke pluspunten om te weten
Inclusief 2 game drives
Fantastisch gelegen in de Afrikaanse Bush van Timbavati
Inclusief lunch en diner bij kampvuur
Inclusief entree Timbavati Privé Reservaat t.w.v ZAR 372
h3]Informatie
Umlani Bush Camp is een authentiek en kleinschalig Afrikaans safari-kamp in het Timbavati privé Natuurreservaat, onderdeel van het Kruger Nationaal Park. 2 game safari’s, wandelingen door de wildernis en maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen. Het wereldberoemde Greater Krugerpark, bestaat uit het Nationale Park en de aangrenzende privé reservaten. Er staan geen hekken om deze reservaten en het wild kan vrij tussen de diverse gebieden bewegen, maar is qua bezoekers minder druk, waardoor u niet met vele jeeps tegelijk in wachtrij staat bij leeuwen bijvoorbeeld wat in het Kruger National Park regelmatig voorkomt.
Met ervaren spoorzoekers maakt u dagelijks game drive’s in open land Rovers en kunt u begeleide wandelingen maken door de bush, waarbij u op boeiende wijze uitleg krijgt over de leefwijze van de dieren. U slaapt in traditionele Afrikaanse rieten rondavels in de architectonische stijl van de lokale Shangaan stam. ‘s Avonds worden olielampen gebruikt voor de verlichting.
Als de avond valt kunt u de leeuwen horen brullen en hyena’s “lachen”. In de traditionele boma (kampvuur) kunt u elke avond terecht voor en aperitiefje voor het diner. Het diner zelf wordt geserveerd in de eetkamer bij kaarslicht of buiten in de rivierbedding met het licht van de olielampen. Umlani betekent letterlijk “plek om te rusten” en het feit dat er geen elektriciteit is, versterkt het avontuurlijke gevoel om diep in de Afrikaanse wildernis te verblijven.
Ligging
Timbavati maakt deel uit van het Kruger National Park. Umlani Bush Camp ligt circa 2,5 uur rijden van de luchthaven van Nelspruit. Hoedspruit ligt 63 km van Timbavati Natuur reservaat en van daar is het nog circa 17 km naar Umlani Bush Camp
Eten en drinken in het resort
Umlani Bush Camp heeft een uitstekend restaurant, waar zowel ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd. Bij de boma kunt u s’ avonds genieten van een drankje. Als het weer het toelaat wordt het diner bij de rivierbedding opgediend.
Faciliteiten
Er is een buitenzwembad en gratis Wi-Fi in het business center. Er is ook een cadeau winkeltje.
Activiteiten in en rond het resort
De opzichters van Umlani Bush Camp nemen u mee op de dagelijkse tochten in open Land Rovers. Geniet van begeleide wandelingen door de wildernis met ervaren spoorzoekers. Of u kunt gaan paardrijden.
Inclusief ontbijt, lunch, diner en 2 game drives en entree Timbavati522451,522454,522455,522458,522459,522462,522463,522465,522466,522467,522468

Overnachting in Umlani Bush Camp te

  • Land: Zuid Afrika
  • Regio: Timbavati Game Reserve
  • Stad: 
  • Prijs: vanaf € 259.00, Prijs per kamer per nacht o.b.v. Standaardkamer
  • Verblijfsduur:
  • Categorie: Verre reizen
  • Aantal sterren: 
  • Faciliteiten:
  • Extra informatie: Boekingskosten a € 15,00 per persoon, met een minimum van € 30,00 per boeking, Calamiteitenfonds a € 2,50 per boeking

Tags:

Logo