Overnachting in U Inchantree te Kanchanaburi

 

Boek uw overnachting in het U Inchantree te Kanchanaburi in Thailand
U aangeboden door: 333travel – uw specialist in verre reizenLeuke pluspunten om te weten
Kleinschalig boutique resort aan de River Kwai
Op enkele minuten van de wereldberoemde brug
Ontbijt waar en wanneer u wiltInformatie
Het U Inchantree Kanchanaburi ligt schitterend aan de noordoever van de Kwai Yai rivier en heeft slechts 26 kamers, het is dus een heerlijk kleinschalig resort omringd door prachtige tuinen.
U Inchantree biedt u het unieke concept dat u per geboekte nacht de volle 24 uur gebruik kunt maken van uw kamer. Checkt u ‘s avonds om 20:00 uur in, dan kunt u dus tot 20:00 uur de volgende avond uw kamer aanhouden. Daarnaast kunt u op elke gewenste plaats binnen het resort ontbijten op elk gewenst tijdstip.
Ligging
Het nieuwe U Inchantree ligt op de noordelijke oever van de Kwai Yai rivier. De wereldberoemde brug over de River Kwai ligt op slechts enkele minuten rijden.
Eten en drinken in het resort
Peppers is het halfopen restaurant waar u kunt genieten van allerlei specialiteiten uit de westerse en Thaise keuken. Naast het zwembad vindt u de Poolside & Terrace lounge. Beleef de beste drankjes en gerechten onder het genot van een magnifiek uitzicht over de rivier.
Faciliteiten
Het U Hotel beschikt over een mooi zwembad met uitzicht over de rivier. Daarnaast is er een spa, leeskamer, computerhoek en fitness-centre. Tevens zijn er fietsen waar u gratis gebruik van kunt maken. Het U Choose programma biedt u de optie om uw voorkeur door te geven voor kussens, badartikelen, thee, minibar, wat voor muziek op uw ipod en soort dvd-selectie. Verder heeft u overal in het resort beschikking over gratis wifi-internet.
Activiteiten in en rond het resort
Reis per trein over de beroemde Birma-spoorlijn en loop over de Bridge over The River Kwai. In de omgeving van het U hotel vindt u de bijzonder indrukwekkende highlights van de River Kwai. Daarnaast biedt deze omgeving een zeer veelzijdige natuur met prachtige watervallen en authentieke bergdorpjes.
Inclusief ontbijt465343,465344,465345,465346,465347,465348,465349,465350,506310,528775BELANGRIJK
Er geldt een minimum verblijf van 2 aaneengesloten nachten bij verblijf in de periode 24 december t/m 3 januari.

Overnachting in U Inchantree te Kanchanaburi

  • Land: Thailand
  • Regio: Kanchanaburi
  • Stad: Kanchanaburi
  • Prijs: vanaf € 45.00, Prijs per kamer per nacht o.b.v. Superiorkamer
  • Verblijfsduur:
  • Categorie: Verre reizen
  • Aantal sterren: 
  • Faciliteiten:
  • Extra informatie: Boekingskosten a € 15,00 per persoon, met een minimum van € 30,00 per boeking, Calamiteitenfonds a € 2,50 per boeking

Tags:

Logo