Overnachting in Three Tree Lodge te

 

Boek uw overnachting in het Three Tree Lodge te  in Zuid Afrika
U aangeboden door: 333travel – uw specialist in verre reizenLeuke pluspunten om te weten
Luxe en sfeervolle lodge
Schitterend gelegen in de Drakensbergen
Alle maaltijden inclusief
Uitmuntende serviceInformatie
Het luxe Three Trees Lodge in Spioenkop heeft een adembenemend uitzicht op het wildreservaat Spionkop midden in de Drakensbergen. U wordt warm ontvangen door de eigenaren van deze Eco vriendelijke lodge. In de buurt kunt u schitterend wandelen en paardrijden. U kunt ook een fascinerende neushoorn trekking maken met de eigenaar. U kunt de dieren van dichtbij in het wild aanschouwen. Er is ook een zonneterras naast het buitenzwembad.
Ligging
De lodge kunt u in circa 3 uur bereiken vanuit Durban en ook circa 3 uur vanuit Johannesburg.
De lodge ligt op de rand van het Spioenkop Game Reserve midden in de Drakensbergen en circa 35 minuten rijden van het plaatsje Bergville.
Eten en drinken in het resort
De maaltijden worden met zorg klaargemaakt met biologische producten uit de omgeving. Alle maaltijden zijn inclusief en ook de koffie en thee. De bar van het Three Tree serveert lokale likeuren en goede Zuid-Afrikaanse wijnen.
Faciliteiten
Er is een heerlijk zwembad met zonneterras. U kunt zich ook ontspannen en een boek lezen uit de bibliotheek van de lodge.
Activiteiten in en rond het resort
U kunt in de naaste omgeving schitterend wandelen, paardrijden, en mountainbiken. Kinderen kunnen pony rijden. In de nabijheid kunt u ook een spannende canopy tree tocht maken en slingeren van boom naar boom. Wilt u iets van de geschiedenis ontdekken van de regio? Bezoek dan de San rotstekeningen of de slagvelden van Spioenskop uit de bloedige Anglo-Boeren oorlog.
Inclusief ontbijt, lunch en diner526728,526729,526730,526731,526733,526734,526735

Overnachting in Three Tree Lodge te

  • Land: Zuid Afrika
  • Regio: Drakensbergen
  • Stad: 
  • Prijs: vanaf € 288.00, Prijs per kamer per nacht o.b.v. Luxe Kamer
  • Verblijfsduur:
  • Categorie: Verre reizen
  • Aantal sterren: 
  • Faciliteiten:
  • Extra informatie: Boekingskosten a € 15,00 per persoon, met een minimum van € 30,00 per boeking, Calamiteitenfonds a € 2,50 per boeking

Tags:

Logo