Overnachting in The Meydan Hotel te

 

Boek uw overnachting in het The Meydan Hotel te  in Dubai / Emiraten
U aangeboden door: 333travel – uw specialist in verre reizenLeuke pluspunten om te weten
Luxueus 5* hotel in Modern-Dubai
Direct naast de beroemde paardenrenbaan
Uitgebreide faciliteiten, incl. beachclub aan Jumeirah Beach
Op loopafstand van een 18-holes golfbaan
The Meydan Hotel is een uitstekend eerste klasse hotel met een bijzondere locatie. Het is namelijk direct naast de wereldberoemde paardenrenbaan van Dubai gelegen, waar in het winterseizoen de Dubai World Cup met de duurste volbloedpaarden ter wereld wordt verreden. Als u geluk heeft, is er tijdens uw verblijf een race en kunt u zo vanaf uw balkon meemaken.
Ligging
The Meydan Hotel ligt in het moderne gedeelte van Dubai, direct naast de beroemde Meydan paardenrenbaan en op ca. 15 minuten rijden van de luchthaven. The Meydan beschikt over een eigen beachclub aan Jumeirah Beach, wat op ca. 10 minuten van het hotel ligt.
Eten en drinken in het resort
In The Meydan Hotel vindt u diverse restaurants waar u terecht kunt voor allerlei heerlijkheden. Zo kunt u er terecht voor de beste steak, maar ook voor een typisch Arabisch of Aziatisch gerecht. En vanaf het terras van The Track restaurant, heeft u een prachtig uitzicht direct over de renbaan.
Faciliteiten
Het Meydan beschikt over een mooi groot zwembad op het dak. Daarnaast heeft het een eigen beachclub aan het strand van Jumeirah Beach, waar u met de gratis shuttlebus heen kunt. In de uitgebreide spa kunt u terecht voor een scala aan schoonheidsbehandelingen en massages. En voor de nodige beweging kunt gaan tennissen, golfen op de eigen 18-holes golfbaan of zich uitleven in het goeduitgeruste fitness-centre. Gratis wifi-internet is door het gehele hotel beschikbaar.
Activiteiten in en rond het resort
The Meydan Hotel ligt direct naast de gelijknamige renbaan, waar ijdens het winterseizoen (ca. november-maart) de Dubai World Cup met de duurste volbloedpaarden wordt verreden. Mocht u geïnteresseerd zijn, kunnen wij regelen dat u een race kunt bijwonen. Ook is het mogelijk om een tour door de stallen te doen om de waardevolle paarden te zien trainen.
Vanuit The Meydan Hotel is het eenvoudig om de stad verder te verkennen door middel van een interessante citytour. Ook zult u een dinnercruise door Dubai Marina maken, waar u uitzicht heeft op o.a. de Dubai Palm en het zeil van het Burj Al Arab gebouw, terwijl u langs de duurste jachten vaart, die u ooit gezien heeft.
Inclusief ontbijt
59792, 522314, 59788, 59790, 524441, 524444, 524445, 37050, 37052
Extra informatieDe prijzen tijdens de Dubai World Cup (jaarlijks, eind maart) zijn alleen op aanvraag verkrijgbaar.
Onbeperkte golfen voor € 165 per persoon
Bent u een golfliefhebber, dan is deze aanbieding speciaal voor u.
– Ongelimiteerd aantal speelrondes (9-holes) op zondag t/m donderdag (tee-time reserveren noodzakelijk)
– Dagelijks ongelimiteerde toegang tot de driving range, incl. ongelimiteerd aantal ballen
(alleen geldig vanaf minimum verblijf 3 nachten)
Extra informatie
Bij verblijf in de periode 28 december – 1 januari geldt een minimum verblijf van 3 nachten. Daarnaast is het niet mogelijk om op 31 december uit te checken.

Overnachting in The Meydan Hotel te

  • Land: Dubai / Emiraten
  • Regio: Dubai Downtown
  • Stad: 
  • Prijs: vanaf € 144.00, Prijs per kamer per nacht o.b.v. Grand deluxe balcony kamer
  • Verblijfsduur:
  • Categorie: Verre reizen
  • Aantal sterren: 
  • Faciliteiten:
  • Extra informatie: Boekingskosten a € 15,00 per persoon, met een minimum van € 30,00 per boeking, Calamiteitenfonds a € 2,50 per boeking

Logo