Overnachting in RAAS Hotel te Jodhpur

 

Boek uw overnachting in het RAAS Hotel te Jodhpur in India
U aangeboden door: 333travel – uw specialist in verre reizenLeuke pluspunten om te weten
Uniek luxe boutique hotel
Midden in de oude binnenstad
Spectaculair uitzicht op het Meherangarh FortInformatie
Aan de voet van het imponerende Meherangarh Fort vindt u het RAAS hotel. RAAS is het eerste luxe boutique hotel in de volledig ommuurde, oude binnenstad van Jodhpur. Het hotel bestaande uit drie nieuwe gebouwen, in aanvulling op de oorspronkelijke vier van rozerood zandsteen, weerspiegelt in vele opzichten de stad Jodhpur. De nieuwe gebouwen zijn modern en hedendaags waardoor er een naadloze harmonie is ontstaan tussen oud en nieuw, modern en traditioneel.
Vanaf het hotel heeft u een spectaculair uitzicht direct op het hooggelegen fort. Loop naar buiten en u kunt dwalen tussen een wirwar van straatje en de indigo blauwe huizen van de Bhrama kaste.
Ligging
Het hotel is gelegen ligt aan de voet van het indrukwekkende Meherangarh Fort in het oude stadsdeel. De luchthaven bevindt zich op 20 minuten rijden.
Eten en drinken in het resort
RAAS beschikt over twee restaurants. Het sfeervolle Darikhana Restaurant serveert de Indiase keuken. Het al fresco restaurant Baradari Café, gelegen bij het zwembad, biedt internationale gerechten. Ook is er een bar en roomservice beschikbaar in het hotel.
Faciliteiten
Het hotel heeft een mooi buitenzwembad en er is een spa aanwezig waar u volledig kunt ontspannen. In de openbare ruimtes kunt u gebruik maken van internet. Het hotel heeft ook een winkeltje.
Activiteiten in en rond het resort
Vlakbij het hotel ligt Mehrangarh Fort. Dit fort is één van de bekendste en grootste forten in India waarvan de muren 36 meter hoog zijn en 21 meter breed. Ook is een bezoek aan het Umaid Bhawan Paleis zeer zeker de moeite waard. Dit is één van de bekendste paleizen van India. Het gebouw bevat meer dan 90.000 m3 marmer. Het paleis wordt ook wel het, “Chitra paleis” genoemd vanwege het zandsteen die werd gebruikt.
Inclusief ontbijt42478,42480,42484,42485,42486,298109

Overnachting in RAAS Hotel te Jodhpur

  • Land: India
  • Regio: Jodhpur
  • Stad: Jodhpur
  • Prijs: vanaf € 204.00, Prijs per kamer per nacht o.b.v. Garden Kamer
  • Verblijfsduur:
  • Categorie: Verre reizen
  • Aantal sterren: 
  • Faciliteiten:
  • Extra informatie: Boekingskosten a € 15,00 per persoon, met een minimum van € 30,00 per boeking, Calamiteitenfonds a € 2,50 per boeking

Tags:

Logo