Overnachting in Prime Plaza Hotel en Suites te Sanur – Bali

 

Boek uw overnachting in het Prime Plaza Hotel en Suites te Sanur – Bali in Indonesië
U aangeboden door: 333travel – uw specialist in verre reizenInformatie
Bent u op zoek naar een ontspannen vakantie voor een goede prijs, dan is het Prime Plaza Hotel en Suites (v.h. Sanur Paradise Plaza) een prima optie. Dit hotel (3 sterren+) bestaat uit twee delen; het hotel en de appartementen, en biedt voldoende faciliteiten voor een heerlijke vakantie op Bali. Ook is het Prime Plaza zeer kindvriendelijk.
Ligging
Het gezellige hotel ligt op ca. 10 minuten lopen van het strand en het centrum van Sanur. In de directe omgeving bevinden zich ook diverse winkeltjes en bars. De comfortabele appartementen liggen op ca. 5 minuten rijden van het hotel en zijn uitermate geschikt voor een verblijf met het hele gezin. U heeft hier een ruim verblijf voor een uitstekende prijs. Bij de appartementen loopt u, via de achterdeur, in ca. 5 minuten naar hartje Sanur en het strand.
Eten en drinken in het resort
Het hotel van het Prime Plaza Hotel en Suites Sanur heeft 3 restaurants, waarvan een de hele dag geopend. Ook is er een gezellige lobbybar.
Bij de appartementen is er een restaurant geopend voor ontbijt, lunch en diner en er is een minimarkt, waar u wat boodschapjes kunt doen.
Faciliteiten
Bij het hotel: Langwerpig zwembad met apart kinderzwembad, ligbedden en parasols. Er zijn wat winkeltjes en een spa waar u kunt genieten van een traditionele massage. Daarnaast is er een fitness-centre om uw conditie op peil te houden. Tevens kunt u in het hele hotel gebruik maken van gratis wifi-internet.
Bij de appartementen: Groot freeform zwembad met apart kinderzwembad, ligbedden en parasols. Hier is ook de kidsclub, waar nog een extra speciaal kids-funpool is met glijbaan. Er worden hier ook allerlei activiteiten speciaal voor kinderen georganiseerd.
Aan het strand heeft het hotel een eigen beachclub met restaurant, ligbedden en parasols.
Als gast van het Prime Plaza Hotel en Suites Sanur, mag u gebruik maken van alle faciliteiten in zowel het hotel, als bij de appartementen. Tussen het hotel, de appartementen en de beachclub rijdt een gratis shuttle-service.
Activiteiten in en rond het resort
Het Prime Plaza Hotel en Suites Sanur is een kindvriendelijke accommodatie. In de kidsclub bij de appartementen worden allerlei activiteiten voor kinderen georganiseerd. In de directe omgeving van het Prime Plaza Hotel en Suites Sanur bevinden zich diverse winkeltjes en bars.
Ontbijt
In het hotel verblijft u o.b.v. logies en ontbijt. In de appartementen is het ontbijt niet bij de prijs inbegrepen. U kunt dit indien gewenst bijboeken voor ca. € 15 per persoon per nacht. Kinderen krijgen hier 50% korting op.
532275, 532273, 532270, 532274, 532276, 532278, 532283, 532279, 532280, 532281, 532282

Overnachting in Prime Plaza Hotel en Suites te Sanur – Bali

  • Land: Indonesië
  • Regio: Sanur
  • Stad: Sanur – Bali
  • Prijs: vanaf € 31.00, Prijs per kamer per nacht o.b.v. Poolview kamer
  • Verblijfsduur:
  • Categorie: Verre reizen
  • Aantal sterren: 
  • Faciliteiten:
  • Extra informatie: Boekingskosten a € 15,00 per persoon, met een minimum van € 30,00 per boeking, Calamiteitenfonds a € 2,50 per boeking

Tags:

Logo