Overnachting in Phinda Private Game Reserve te

 

Boek uw overnachting in het Phinda Private Game Reserve te  in Zuid Afrika
U aangeboden door: 333travel – uw specialist in verre reizenLeuke pluspunten om te weten
Inclusief 2 game drive
Inclusief diner onder de sterrenhemel
Pure luxe in Afrikaanse Bush
Grote kans om jachtluipaarden, leeuwen en nyala’s te zienInformatie
Ervaar pure luxe in het uniek gelegen Phinda Private Game Reserve. De lodge ligt tussen de Indische oceaan en het wereldberoemde iSimangaliso Greater St Lucia Wetland park in KwaZulu Natal.
De prachtige kamers zijn gebouwd op palen verscholen in het betoverende woud om zoveel mogelijk deel uit te maken van de natuurlijke omgeving. De kamers hebben enorme grote ramen, waardoor u 360 graden rondom zicht heeft op de omgeving.
Het Phinda privé reservaat geldt als positief voorbeeld van een uiterst succesvolle samenwerking tussen de lokale gemeenschap en de natuurbescherming. In het reservaat komt u veel dieren tegen tijdens de spannende safari’s in 4WD en maakt u grote kans om de big 5 olifanten, leeuwen, neushoorns, buffels en luipaarden te spotten, maar ook zeldzamere dieren zoals de bedreigde zwarte neushoorn, cheeta’s en 360 vogelsoorten.
Ligging
De lodge ligt tussen de Indische oceaan en het wereldberoemde iSimangaliso Greater St Lucia Wetland park in KwaZulu Natal. De lodge is eenvoudig vanuit St. Lucia te bereiken, daar de weg er naar toe in uitstekende staat is. Vanuit de lodge kunt u uw reis vervolgen naar Durban of Drakens bergen of Swaziland.
Eten en drinken in het resort
Phinda Private Game Reserve heeft een uitmuntend restaurant, waar zowel ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd. Als het weer het toelaat wordt het diner buiten op gediend op een mooie locatie onder de sterrenhemel. In de ochtend maakt u eerste een game drive en bij terug komst wacht u een heerlijk uitgebreid ontbijt.
Faciliteiten
U kunt heerlijk gaan ontspannen bij het prachtige zwembad. In de bibliotheek treft u vele boeken of het Afrikaanse dierenrijk.
Activiteiten in en rond het resort
Phinda Private Game Reserve organiseert in de ochtend en in de namiddag game drives met uitstekende rangers en Zulu-trackers. U kunt ook aan kano tocht maken op de rivier en onderweg nijlpaarden en krokodillen tegen komen. Vanuit de lodge kunt u ook koraal duiken maken in de Indische oceaan en kans maken om walvis haaien te ontmoeten.
Inclusief ontbijt lunch en diner en 2 game drives522469,522470,522475,522476,522477,522478,522479,522480,522482,522483,522484

Overnachting in Phinda Private Game Reserve te

  • Land: Zuid Afrika
  • Regio: St. Lucia
  • Stad: 
  • Prijs: vanaf € 602.00, Prijs per kamer per nacht o.b.v. Forest Lodge Suite
  • Verblijfsduur:
  • Categorie: Verre reizen
  • Aantal sterren: 
  • Faciliteiten:
  • Extra informatie: Boekingskosten a € 15,00 per persoon, met een minimum van € 30,00 per boeking, Calamiteitenfonds a € 2,50 per boeking

Tags:

Logo