Overnachting in Mandalay City Hotel te Mandalay

 

Boek uw overnachting in het Mandalay City Hotel te Mandalay in Myanmar
U aangeboden door: 333travel – uw specialist in verre reizenLeuke pluspunten om te weten
Middenin het drukke Mandalay, maar toch rustig
Lokale restaurants en winkels in omgeving
Zwembad in mooie tuinInformatie
Het Mandalay City Hotel biedt u de perfectie combinatie qua ligging. Het is er bijna een oase van rust in het drukke Mandalay. Vanaf de weg rijdt u via de oprijlaan een tropische tuin in, waarna het rumoer van de straat vervaagt. Verder biedt het hotel biedt prima faciliteiten tegen een scherpe prijs.
Ligging
Mandalay stad ligt op ca. 45 minuten rijden van de luchthaven Mandalay. Uw hotel, Mandalay City, ligt langs de zuidkant van het ommuurde Koninklijk Paleis, dat wordt aangemerkt als het centrum van de stad. In de omgeving vindt u allerlei winkeltjes en restaurants waar u gemakkelijk en goedkoop per taxi kunt komen. De belangrijkste Mahamuni tempel is ca. 20 minuten rijden van het hotel.
Eten en drinken in het resort
In het restaurant wordt een vrij uitgebreid menu aangeboden en u kunt er kiezen uit Birmese, Thaise, Chinese en westerse gerechten. Bij de bar kunt u een drankje drinken, of u kunt dit bij het zwembad in de tuin of in de lobby laten serveren.

Faciliteiten
In de tuin vindt u het zwembad met een paar tafels en ligbedden rondom. Door de zee van groen rondom, waant u zich er eigenlijk helemaal niet in de stad. In de lobby kunt u gratis gebruik maken van wifi-internet of is er een computer met internet beschikbaar.
Activiteiten in en rond het resort
Tijdens uw verblijf in Mandalay zult u waarschijnlijk veel in de omgeving van de stad gaan doen. Vergeet in ieder niet om een bezoek te brengen aan de tempel die bovenop de Mandalay heuvel ligt. Tijdens zonsondergang is de beste tijd, want u heeft vanhier een fenomenabel uitzicht over de stad en de Irrawaddy rivier. De klim naar boven is pittig (1700 treden), maar beslist de moeite waard. Bent u minder sportief, dan kunt u (tegen betaling) gebruik maken van de lift.
Inclusief ontbijt33520,33699,33711,40392,40395,40396

Overnachting in Mandalay City Hotel te Mandalay

  • Land: Myanmar
  • Regio: Mandalay
  • Stad: Mandalay
  • Prijs: vanaf € 40.00, Prijs per kamer per nacht o.b.v. Superiorkamer
  • Verblijfsduur:
  • Categorie: Verre reizen
  • Aantal sterren: 
  • Faciliteiten:
  • Extra informatie: Boekingskosten a € 15,00 per persoon, met een minimum van € 30,00 per boeking, Calamiteitenfonds a € 2,50 per boeking

Tags:

Logo