Overnachting in Jeeva Klui Resort te

 

Boek uw overnachting in het Jeeva Klui Resort te  in Indonesië
U aangeboden door: 333travel – uw specialist in verre reizenLeuke pluspunten om te weten
Gelegen aan rustige baai net buiten Senggigi
Kleinschalige deluxe accommodatie
Direct aan een prachtig strand
Informatie
Ontdek het vlaggenschip van de luxe Jeeva hotelgroep! Het Jeeva Klui, wat letterlijk de ziel van Jeeva betekent, ligt op het nog rustige Lombok. Het biedt zowel comfortabele hotelkamers als luxe poolvilla’s en ligt aan een langgerekt zandstrand waar je heerlijk kunt vertoeven.
Ligging
Het Jeeva Klui Resort ligt net buiten het plaatsje Senggigi, langs de route naar de haven waar je naar de Gili’s kunt oversteken. Je rijdt in ca. 5 minuten naar het centrum van Senggigi waar je diverse winkeltjes en restaurants vindt.
Eten en drinken in het resort
Het Jeeva Klui beschikt over een sfeervol restaurant, genaamd Warung, waar je vanaf de sfeervolle veranda direct over zee en het prachtige zwembad uitkijkt. Je kunt er de gehele dag door zowel westerse als Indonesische specialiteiten bestellen. Gasten van het Jeeva Klui kunnen ‘s avonds ook naar het zusterhotel Jeeva Santai gaan en daar gebruik maken van het Pearl’s restaurant.
Faciliteiten
Aan het langgerekte strand ligt het mooie infinity zwembad, waar je zo de zee in lijkt te kunnen zwemmen. Uitgestrekt op je ligbed en omringd door palmbomen kun je hier heerlijk vertoeven. In de spa kun je terecht voor diverse lichaamsbehandelingen en bevindt zich een 2e “adults only” zwembad. In de bibiliotheek kun je even rustig zitten, lezen of een dvd voor op de kamer lenen. In het moderne fitness-centre kun je terecht voor de nodige lichaamsbeweging. In het gehele hotel is er gratis wifi-internet beschikbaar.
Activiteiten in en rond het resort
Ook in de omgeving van het resort is er voldoende te beleven. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Narmada Waterpaleis of de Senggigi kunstmarkt, maar bezoek zeker ook de dorpjes in de omgeving. Voor een dagje onderwaterpret, kun je een dagexcursie naar de Gili Eilanden maken en hier prachtig gaan snorkelen of duiken.
Inclusief ontbijt
532540, 532544, 532543, 532542, 477883, 532545, 532541

Overnachting in Jeeva Klui Resort te

  • Land: Indonesië
  • Regio: Lombok
  • Stad: 
  • Prijs: vanaf € 59.00, Prijs per kamer per nacht o.b.v. Ananda Pura gardenview suite
  • Verblijfsduur:
  • Categorie: Verre reizen
  • Aantal sterren: 
  • Faciliteiten:
  • Extra informatie: Boekingskosten a € 15,00 per persoon, met een minimum van € 30,00 per boeking, Calamiteitenfonds a € 2,50 per boeking

Tags:

Logo