Overnachting in Hotel New Temples Town te Varanasi

 

Boek uw overnachting in het Hotel New Temples Town te Varanasi in India
U aangeboden door: 333travel – uw specialist in verre reizenLeuke pluspunten om te weten
Gelegen in hart van historisch centrum
Uitblinkende service en Indiase gastvrijheidInformatie
Het Hotel New Temples Town is gelegen in het hart van de prachtige historische stad Varanasi in het noorden van India. Op steenworp afstand vindt u de Market Square en het beroemde Varanasi Railway Station. Het hotel biedt uitstekende service faciliteiten en een restaurant waar u zowel heerlijk Indiaans als continentaal kunt dineren.
Ligging
Het hotel ligt erg gunstig gelegen in het midden van het centrum, dichtbij vele bekende bezienswaardigheden. Het is het ideale vertrekpunt om een bezoek te brengen aan één van de bekende tempels in de stad, zoals het Kashi Vishwanath Mandir of de Durga Temple, of het Varanasi Railway Station. Ook is het vliegveld van Varanasi op korte afstand te vinden.
Faciliteiten
Het hotel beschikt over vele faciliteiten en u kunt gebruik maken van een geweldige dienstverlening van het vriendelijke personeel. Het hotel is o.a. voorzien van een restaurant, business centre, een conciërge, Internet en een lift. Bovendien kunt 24 uur per dag terecht bij de frontdesk van
het hotel.
Eten en drinken in het hotel
Het hotel beschikt over een specialiteiten Multi Cuisine Restaurant, Glassy Junction, waar u heerlijk kunt dineren. In het restaurant heeft u de mogelijkheid om de geweldige authentieke keuken van India te proeven. Daarnaast worden er continentale, Chinese en Mughlai gerechten geserveerd.
Activiteiten in en om uw resort
Hindoeisme speelt een belangrijke rol in Varanasi, waardoor de tempels de voornaamste attractie vormen. De Durga Temple, Vishwanath Temple, Sankat Mochan Temple en de Bharat Mata temple zijn enkele belangrijke tempels in de stad. Verder zijn de Ganga Ghats (rivier fronten) het belangrijkste centrum van religieuze activiteiten en rituelen en vormen ook een van de hoofd attracties van Varanasi. Daarnaast vindt u de Alamgir Moskee, een mix van hindoe en Mughal stijlen van de architectuur. Verdere attracties van Varanasi zijn de Benaras Hindu University (BHU), het Archeologisch Museum, Sarnath, Bharat Kala Bhavan en de boeddhistische stoepa’s en tempels in Sarnath.
Inclusief Ontbijt42472,42474,297936,297937,297954,298209

Overnachting in Hotel New Temples Town te Varanasi

  • Land: India
  • Regio: Varanasi
  • Stad: Varanasi
  • Prijs: vanaf € 36.00, Prijs per kamer per nacht o.b.v. Standaardkamer
  • Verblijfsduur:
  • Categorie: Verre reizen
  • Aantal sterren: 
  • Faciliteiten:
  • Extra informatie: Boekingskosten a € 15,00 per persoon, met een minimum van € 30,00 per boeking, Calamiteitenfonds a € 2,50 per boeking

Tags:

Logo