Overnachting in Bab al Shams Desert Resort te Dubai

 

Boek uw overnachting in het Bab al Shams Desert Resort te Dubai in Dubai / Emiraten
U aangeboden door: 333travel – uw specialist in verre reizenLeuke pluspunten om te weten
Middenin de uitgestrekte woestijn
Woestijn-ervaring in luxe
Sfeervol Arabisch designInformatie
Het Bab al Shams Desert Resort lijkt regelrecht uit het sprookje van 1001 nachten gekomen te zijn. Dit deluxe resort in de vorm van een Arabisch fort is volledig in harmonie met de omringende woestijn en qua decoratie ziet u overal de sfeervolle Arabische accenten terugkomen. Het resort bestaat uit laagbouw welke opgetrokken is in dezelfde zandkleuren als de omringende duinen. Het resort lijkt dus bijna weg te smelten tegen deze idyllische achtergrond.
De naam Bab al Shams betekent letterlijk poort tot de zon. Mooi weer is dan ook bijna gegarandeerd. Ontspan bij het prachtige zwembad en laat de stilte van de woestijn op u inwerken. ‘s Avonds en ‘s nachts zult u versteld staan van de eindeloze sterrenhemels die u in de woestijn kunt zien.
Ligging
Dit heerlijke woestijn paleisje ligt verrassend genoeg op slechts 45 minuten rijden van Dubai stad en de luchthaven.
Eten en drinken in het resort
Het Bab al Shams biedt diverse mogelijkheden op het gebied van eten en drinken. Een absolute must do is een avondje spenderen in het Al Hadheerah restaurant. Het is helemaal op de Arabische cultuur toegespitst, dus u geniet van lokale specialiteiten en tussendoor wordt u vermaakt met traditionele valkeniershows, een kamelenkaravaan, Arabische paardenshow en een Tanoura danser.
Uiteraard kunt u ook van andere keukens genieten. In Masala krijgt u een Indiaas menu voorgeschoteld, Al Forsan is het buffetrestaurant waar o.a. het ontbijt wordt geserveerd, in Le Dune bestelt u een traditionele steenoven pizza, terwijl u van een gecombineerde Italiaans/Arabische ambiance geniet.
Voor een drankje met een uitzicht gaat u naar Al Sarab Rooftop Lounge. Bovenop het dak van het Bab al Shams, heeft u een weids uitzicht over de omringende glooiende duinen en uiteraard is dit de beste plaats voor de zonsondergang. Bij de lobby vindt u nog de sfeervolle Yahala Bar en naast het zwembad ligt de poolbar voor al uw drankjes en snacks gedurende de dag.
Faciliteiten
Het zwembad van Bab al Shams is werkelijk een plaatje. Omringd door heerlijke ligbedjes, parasols en palmbomen kunt u heerlijke uurtjes spenderen. In de Satori spa kunt diverse behandelingen ondergaan en is ook een yoga paviljoen in de buitenlucht. Daarnaast organiseert het resort diverse activiteiten, zodat u zich nooit hoeft te vervelen.
Activiteiten in en rond het resort
Bab al Shams organiseert diverse activiteiten in en rond het resort, die vooral gericht zijn om u de traditionele Arabische cultuur van Dubai te laten ervaren. Zo kunt u per jeep een avontuurlijk tocht door de omliggende woestijn gaan maken.
Of als u het iets rustiger aan wilt pakken, dan maakt u de tocht op de rug van een kameel. Het is ook mogelijk om een echte volbloed Arabier te berijden of te gaan boogschieten. En iedere dag bij het eerste ochtendgloren kunt u deelnemen aan een verkwikkende yoga-sessie.
Inclusief ontbijt
32019, 32035, 60456, 32021, 32033, 32032, 32023, 32022, 60458, 32034, 60460, 32028, 32030, 32036, 32037
Extra informatieBij verblijf in de periode 28 december – 1 januari geldt een minimum verblijf van 2 nachten. Daarnaast is het niet mogelijk om op 31 december uit te checken.
Dagje Bab al Shams
Wilt u niet in de woestijn overnachten, maar vindt u het wel leuk om een dagje te genieten van de prachtige omgeving, vele activiteiten en de trendy faciliteiten van het Bab al Shams? Reserveer dan het speciale dag arrangement.

Overnachting in Bab al Shams Desert Resort te Dubai

  • Land: Dubai / Emiraten
  • Regio: Dubai Woestijn
  • Stad: Dubai
  • Prijs: vanaf € 206.00, Prijs per kamer per nacht o.b.v. Superiorkamer
  • Verblijfsduur:
  • Categorie: Verre reizen
  • Aantal sterren: 
  • Faciliteiten:
  • Extra informatie: Boekingskosten a € 15,00 per persoon, met een minimum van € 30,00 per boeking, Calamiteitenfonds a € 2,50 per boeking

Logo