Olea Mare – 8 daagse naar Griekenland

 

Olea Mare – 8 daagse naar Griekenland
Vanaf 455.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Terwijl ik nog maar net aan mijn wandeling ben begonnen, zie ik ineens het blauw van de zee verschijnen. Soulas, een van de eigenaren van Olea Mare, tipte mij om een middagje te ontspannen op het rustige strand, vlakbij de appartementen. Ik ben twee dagen geleden aangekomen en verblijf in een van de mooie modern ingerichte studio’s van Olea Mare. Gisteren heb ik de hele dag rondgereden om de omgeving te verkennen en heb ik de dag afgesloten met een heerlijke duik in het zwembad. Vandaag ga ik lekker luieren aan het strand. Terwijl ik naar mijn gereserveerde ligbedje loop denk ik terug aan de warme glimlach waarmee Soulas me hierover vertelde. Rust, natuur, de zee en tal van leuke plaatsjes binnen handbereik. Wat een perfect gelegen plekje!

  • Prijs: vanaf € 455.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-12, 2019-05-12, 2019-05-12, 2019-09-15, 2019-09-22, 2019-09-19, 2019-05-19, 2019-05-23, …
  • Faciliteiten: Modern ingerichte accommodatie, Kluisje (op de kamer), Parkeerterrein, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, Grote tuin, Schoonmaak kamer 7 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Babybedje, Kinderstoel, Toeristenbelasting: circa 0,50 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen, verplicht), , , ,…

Olea Mare – 8 daagse naar Griekenland

Tags:

Logo