Nefeli Villa’s – 8 daagse naar Griekenland

 

Nefeli Villa’s – 8 daagse naar Griekenland
Vanaf 425.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Nog nooit heb ik zoveel sardines gezien én gegeten als hier in het vissersdorpje Nea Skioni. Voldaan wrijf ik over mijn volle buikje. Wat een goed idee van mijn goede vriend Manos om het traditionele Sardine Festival te bezoeken! De inwoners hebben met alle liefde de visjes op lokale wijze bereid en delen deze uit. Gelukkig heb ik gisteren een fijn plekje ontdekt waar ik heerlijk kan bijkomen van dit feestmaal. Een stukje verderop liggen de villa’s van Nefeli. Op mijn balkonnetje kan ik de heerlijke zilte lucht van de zee ruiken die op steenworp afstand ligt. En bij het zwembad staan fijne zonnebedjes en hangmatten! Ik zie mezelf er al liggen… “Eliza, wil je er nog eentje?” Manos stoot me aan. Ik schrik op uit mijn dagdroom en kijk recht in de vriendelijke ogen van een oudere Griekse vrouw. Ze houdt de schaal met heerlijk ruikende sardientjes voor mijn neus. Vooruit, nog eentje dan!

  • Prijs: vanaf € 425.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-05, 2019-05-09, 2019-05-12, 2019-05-09, 2019-05-12, 2019-05-05, 2019-05-12, 2019-05-05, …
  • Faciliteiten: Modern ingerichte accommodatie, Kindvriendelijk complex, Kluisje (op de kamer), Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, Minisupermarkt (binnen de accommodatie), Wasgelegenheid, Schoonmaak kamer 1 keer per dag, Huisdieren toegestaan, Kluisje op de kamer: gratis, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Babybedje (beperkt beschikbaar), Fietsverhuur (huur), Toeristenbelasting: circa 0,50 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen, verplicht), ,…

Nefeli Villa’s – 8 daagse naar Griekenland

Tags:

Logo