My little place on the hill – 5 daagse naar Griekenland

 

My little place on the hill – 5 daagse naar Griekenland
Vanaf 500.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Alleen al om de naam wilde ik er naartoe. En, zo werd me verteld: “De eigenaar lijkt wel wat op jou.” Iemand die afwijkt van de gebaande paden, die een plek creëerde die je nergens anders vindt, ver weg van de massa.

De eigenaar en bekende acteur Alexandros groeide op in Engeland, maar de Griek is zijn roots nooit vergeten. Zijn ouders bouwden een hotel op Kefalonia en jaren later keerde hij terug naar het eiland waar Moeder Natuur enorm uitpakte. Alex werd verliefd op deze plek en toverde het om tot My little place on the hill. Je merkt het meteen als je aankomt: met zijn relaxte voorkomen is Alex het toonbeeld van de ongedwongen levensstijl die er heerst. Samen lopen we rond op zijn plekje in de zon. “Wekenlang heb ik op het eiland gezocht naar de spullen die ik hier wilde gebruiken.” Je vindt bij Alex een combinatie van modern comfort, sfeer en veel dingen waarvan de glimlach maar niet van mijn gezicht verdwijnt: zelfgemaakte lampen, een aangespoelde tak aan de muur of een ijzerdraadje door de badkamer met een emmertje met knijpers. Eenmaal buiten strijken we neer op een picknickbank bij de bar. Zitjes sieren de tuin met oude olijfbomen en palmen, verderop is een loungeplek bij het zwembad. “Toen ik terugkeerde naar Kefalonia jaren geleden, werd ik op slag verliefd op het eiland, en vooral op deze plek. Dit straalde de rust uit die ik wilde en had de relaxte sfeer die vakantie zo perfect maakt.”

Die avond smeult de barbecue, de kaarsen branden in de zelfgemaakte kandelaars. “En?” vraagt Alex. “Dit is My little place on the hill,” glimlach ik. Hij steekt zijn duim in de lucht. “En je bent er meer dan welkom!”

  • Prijs: vanaf € 500.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 5 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-14, 2019-09-24, 2019-10-01, 2019-05-14, 2019-09-26, 2019-05-21, 2019-09-24, 2019-10-01, …
  • Faciliteiten: Geen lift aanwezig, Geen kluisjes beschikbaar, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), login met max. 2 apparaten mogelijk, Huisdieren niet toegestaan, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Babybedje, Buitenzwembad (zoet water, ligstoelen), Drinkgelegenheden: Bar, Toeristenbelasting: circa 3,00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen, verplicht), , , , , , , , ,…

My little place on the hill – 5 daagse naar Griekenland

Tags:

Logo