Murella Living – 4 daagse naar Malta

 

Murella Living – 4 daagse naar Malta
Vanaf 145.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Mijn favoriete soort hotels zijn hotels met karakter, waar gelet is op details en iedere kamer met smaak is ingericht. Daarom was ik ook zo blij toen ik Murella living op Gozo ontdekte. Al toen ik het hotel binnenstapte wist ik dat ik op een bijzonder plekje was beland. “Zullen we je anders meteen een rondleiding geven?” vraagt één van de broers als hij me nieuwsgierig rond ziet kijken. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen!

Als we samen langs de verschillende kamers lopen, valt me op dat ze allemaal een andere, originele inrichting hebben. De kleuren, de stijlvolle meubels en vooral de unieke details zorgen ervoor dat ik van de ene verbazing in de andere val. Zo ontdek ik in één van de kamers een muurschildering van de Nadur Parish kerk en in een andere kamer een muur met tomaten, hét fruit van Gozo. “Je mag zelf kiezen in welke kamer je vanavond wilt slapen Eliza. Als je een keuze kunt maken tenminste.” Ik voel me net een kind in een snoepwinkel. Een keuze maken, dat zal nog lastig worden!

  • Prijs: vanaf € 145.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-04-11, 2019-04-09, 2019-04-26, 2019-04-27, 2019-04-07, 2019-04-28, 2019-04-06, 2019-04-02, …
  • Faciliteiten: Ontbijtruimte, Kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag), Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, Schoonmaak kamer 7 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Babybedje: op aanvraag gratis, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Wi-fi bij de receptie: gratis, Babybedje (beperkt beschikbaar), Fietsverhuur, Toeristenbelasting: voor deelnemers met leeftijd vanaf 18 jaar circa 0,50 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen, verplicht), , , , ,…

Murella Living – 4 daagse naar Malta

Tags:

Logo