Mr & Mrs White Corfu Hotel – 4 daagse naar Griekenland

 

Mr & Mrs White Corfu Hotel – 4 daagse naar Griekenland
Vanaf 525.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Luxe, frisheid, eenvoud… Dit zijn de associaties die ik heb bij de kleur wit, en zoals je al aan de naam kan raden komt deze kleur volop terug bij het Mr & Mrs White Corfu Hotel. Vandaag ga ik op bezoek bij Nancy, de manager van het hotel. Na een rit door de groene natuur van Corfu over smalle weggetjes, valt mijn oog op een prachtig wit hotel. “Hier moet het zijn!” Ik stap uit en Nancy staat al op me te wachten. “Wat leuk dat je er bent, Eliza. Ga zitten! Ik schenk wat te drinken voor ons in.” Ik kijk om me heen en zie allerlei loungeplekjes en een uitnodigend zwembad, welke omgeven zijn door tientallen bomen. Ik besluit plaats te nemen in één van de stoelen.

Na ons drankje maken we nog een wandeling door de prachtige tuinen waar het hotel mee omgeven is. Nancy vertelt me over de ervaring die ze de gasten wil bieden. “We willen dat ze het gevoel hebben dat ze in en paradijsje zijn. De groene omgeving maakt het de perfecte locatie om tot rust te komen.” Wanneer we weer arriveren bij de receptie geeft Nancy mij de sleutel van mijn hotelkamer. “Geniet van je verblijf hier Eliza!” Ik kan je verzekeren: dat komt hier meer dan goed.

  • Prijs: vanaf € 525.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-09-28, 2019-09-28, 2019-09-28, 2019-09-24, 2019-09-24, 2019-09-24, 2019-09-21, 2019-09-10, …
  • Faciliteiten: Accommodatie geheel gerenoveerd, Totaal aantal kamers: 38, Modern ingerichte accommodatie, Kluisje (op de kamer), Ontbijtruimte, Parkeerterrein, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), bij de receptie (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, Grote tuin, Wasgelegenheid: wasserette, Schoonmaak kamer 1 keer per dag, Eetgelegenheden: à-la-carterestaurant, Snackbar, Toeristenbelasting: circa 3,00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen, verplicht), , ,…

Mr & Mrs White Corfu Hotel – 4 daagse naar Griekenland

Tags:

Logo