Monte da Lua – 4 daagse naar Portugal

 

Monte da Lua – 4 daagse naar Portugal
Vanaf 405.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Het is het eerste wat ik zie als ik de mooie tuin van Monte da Lua binnenloop. Een bordje met daarop in hoofdletters: BREATHE. Onwillekeurig adem ik inderdaad diep in. En ik voel een ongelooflijke rust over me neerdalen. Hier ben ik dan: op het stilste plekje van Portugal en de komende dagen vrij om te doen en laten wat ik wil. Mijn gastvrouw en gastheer Ana en Joao vinden mijn paspoort en reispapieren onbelangrijk. “Dat komt later wel! Je bent hier te gast, niet als klant”, zegt Ana vriendelijk en gaat me voor naar mijn kamer. We passeren een paar vrolijk gekleurde huisjes, waarin ik een gezellig barretje ontdek en lopen door de grote tuin, met mooie patronen van gekleurde steentjes. De strakke, modern ingerichte kamer overtreft mijn verwachtingen en ik knik enthousiast naar Ana. Zij glimlacht en zegt: “Ik maak graag waar wat ik beloof. En het liefst nog iets meer dan dat!” Ik zucht verrukt: er staan me fijne dagen te wachten!

  • Prijs: vanaf € 405.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-03-18, 2019-03-11, 2019-03-25, 2019-03-25, 2019-03-18, 2019-03-11, 2019-03-23, 2019-03-24, …
  • Faciliteiten: Geen lift aanwezig, Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per verblijf, Handdoeken inclusief, verschoning 1 keer per verblijf, Schoonmaak kamer 1 keer per dag, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Airconditioning: gratis, Handdoekenservice (gratis), Buitenzwembad (lengte: 10 meter, breedte: 4 meter, diepte tussen 1,1 en 2,1 meter) (zoet water, ligstoelen, parasol, buitenzitje), Drinkgelegenheden: Poolbar, Watersporten, Fietsverhuur, , , , , ,…

Monte da Lua – 4 daagse naar Portugal

Tags:

Logo