Moinho do Marco – 5 daagse naar Portugal

 

Moinho do Marco – 5 daagse naar Portugal
Vanaf 145.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Vandaag ben ik op ontdekking in het zuiden van Portugal. Ik kan uren rondrijden en genieten van al het natuurschoon dat dit land te bieden heeft. Het groene struikgewas op de bergen contrasteert met de witte kalkrotsen van de baai van Setúbal en in de verte zie ik Lissabon achter me liggen. Vol verwondering besluit ik van de kust af te dwalen en de bergen in te gaan…

Midden in deze prachtige omgeving ligt het 16e-eeuwse franciscaner klooster van Arrábida. Maar het klooster met witte gebouwtjes is niet het enige historische wat dit gebied te bieden heeft. Vanavond slaap ik namelijk op een wel heel bijzondere plek, in de eeuwenoude molen van Moinho do Marco! Hier wonen de Spaanse Guadeloupe en de Franse Lourent in een prachtig stekje aan de Costa de Lisboa. Zij hebben de originele structuur van de Moinho uit 1855 met massief hout en lokaal steen behouden en omgetoverd tot een prachtige accommodatie. Hun geluk stralen zij uit over het hele terrein. Na een warm welkom door de familie neem ik een heerlijke duik in het zwembad. Ik droom weg en geniet van de zwaluwen die voorbij vliegen, de ondergaande zon en de geur van de bloemen om mij heen. Voordat ik in de top van de molen mijn bedje in kruip, blijf ik buiten nog even staan om van het schitterende uitzicht over de zee te genieten. Dit is een plekje om nooit te vergeten!

  • Prijs: vanaf € 145.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 5 dagen
  • Vertrekdata: 2019-09-27, 2019-10-19, 2019-10-07, 2019-10-10, 2019-05-06, 2019-10-04, 2019-09-25, 2019-04-09, …
  • Faciliteiten: Authentieke accommodatie, Modern ingerichte accommodatie, Kindvriendelijk complex, Roomservice, Parkeerterrein, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Wi-Fi op de kamer, login met max. 10 apparaten mogelijk, Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 1 keer per week, Bagagerie, Souvenirwinkel, Wasgelegenheid, Schoonmaak kamer 1 keer per week, Babybedje: op aanvraag (op te geven bij reservering), Fietsverhuur, , ,…

Moinho do Marco – 5 daagse naar Portugal

Tags:

Logo